درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود

  • کد خبر: ۹۰۰۶۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود
یکی از پزشکان آفریقای جنوبی معتقد است: گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است اما این سویه باعث افت اکسیژن خون بیماران نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، ظهور سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی موسوم به امیکرون باعث ایجاد نگرانی جهانی درباره آینده همه گیری کووید ۱۹ شده است. سازمان جهانی بهداشت روز جمعه این سویه جدید را در دسته نگران کننده طبقه بندی کرد.

گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است، اما هنوز درباره تاثیرگذاری جهش‌ها رخ داده در این سویه بر روی نرخ مرگ و میر و مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود در بازار اطلاعاتی ارائه نشده است.

آنجلیک کوتزه، یکی از پزشکان آفریقای جنوبی که از نخستین افرادی بود که امیکرون را کشف کرد، می‌گوید این سویه در بیماران باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شده است. مشاهده شد که مبتلایان به این سویه می‌توانند بدون مراجعه به مراکز درمانی و با استراحت در منزل بهبود یابند.

وی می‌افزاید: در ۱۸ نوامبر در مطب خود شاهد افراد مبتلا به کرونایی بودم که علائم متفاوتی نسبت به سویه دلتا داشتند که البته این علائم بسیار خفیف بود. برای مثال یکی از مراجعه کنندگان از بی حالی شدید به مدت ۲ روز به همراه بدن درد و سردرد رنج می‌برد.

این متخصص بیماری‌های عفونی می‌افزاید: در گام نخست علائم بیماران بسیار شبیه به یک عفونت ساده ویروسی بود، اما از انجا که ما در ۸ هفته گذشته شاهد ابتلا به کرونا نبودیم از بیمار تست گرفتیم. روز بعد نیز شاهد مراجعه افراد دیگری با چنین علائمی بودیم و سپس در روز‌های آتی ۲ تا ۳ نفر به طور روزانه به ما مراجعه می‌کردند.

وی تاکید می‌کند: ما در موج سوم همه گیری کرونا در آفریقای جنوبی مبتلایان زیادی به سویه دلتا را از نزدیک معاینه کرده بودیم، اما این سویه با آن متفاوت بود. ما شاهد بروز علائم بسیار بسیار ملایم در بیماران هستیم به طوری که آن‌ها می‌توانند در خانه بمانند و مراحل درمان را طی کنند.

برخلاف دلتا، سویه امیکرون باعث بروز علائمی همچون از دست دادن حس بویایی و چشایی در بیماران نمی‌شود و تاکنون شاهد افت اکسیژن خون این افراد نبوده ایم. در نهایت با آزمایش‌های انجام شده مرکز ملی بیماری‌های آفریقای جنوبی در ۲۵ نوامبر سویه جدید را به طور رسمی معرفی کرد.

سازمان جهانی بهداشت در حال انجام تحقیقات تکمیلی درباره این سویه است و احتمالاً تا دو هفته آتی گزارش خود را در این زمینه به کشور‌ها ارائه می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->