فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند
سرخط خبرها

سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود

  • کد خبر: ۹۰۰۶۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود
یکی از پزشکان آفریقای جنوبی معتقد است: گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است اما این سویه باعث افت اکسیژن خون بیماران نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، ظهور سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی موسوم به امیکرون باعث ایجاد نگرانی جهانی درباره آینده همه گیری کووید ۱۹ شده است. سازمان جهانی بهداشت روز جمعه این سویه جدید را در دسته نگران کننده طبقه بندی کرد.

گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است، اما هنوز درباره تاثیرگذاری جهش‌ها رخ داده در این سویه بر روی نرخ مرگ و میر و مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود در بازار اطلاعاتی ارائه نشده است.

آنجلیک کوتزه، یکی از پزشکان آفریقای جنوبی که از نخستین افرادی بود که امیکرون را کشف کرد، می‌گوید این سویه در بیماران باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شده است. مشاهده شد که مبتلایان به این سویه می‌توانند بدون مراجعه به مراکز درمانی و با استراحت در منزل بهبود یابند.

وی می‌افزاید: در ۱۸ نوامبر در مطب خود شاهد افراد مبتلا به کرونایی بودم که علائم متفاوتی نسبت به سویه دلتا داشتند که البته این علائم بسیار خفیف بود. برای مثال یکی از مراجعه کنندگان از بی حالی شدید به مدت ۲ روز به همراه بدن درد و سردرد رنج می‌برد.

این متخصص بیماری‌های عفونی می‌افزاید: در گام نخست علائم بیماران بسیار شبیه به یک عفونت ساده ویروسی بود، اما از انجا که ما در ۸ هفته گذشته شاهد ابتلا به کرونا نبودیم از بیمار تست گرفتیم. روز بعد نیز شاهد مراجعه افراد دیگری با چنین علائمی بودیم و سپس در روز‌های آتی ۲ تا ۳ نفر به طور روزانه به ما مراجعه می‌کردند.

وی تاکید می‌کند: ما در موج سوم همه گیری کرونا در آفریقای جنوبی مبتلایان زیادی به سویه دلتا را از نزدیک معاینه کرده بودیم، اما این سویه با آن متفاوت بود. ما شاهد بروز علائم بسیار بسیار ملایم در بیماران هستیم به طوری که آن‌ها می‌توانند در خانه بمانند و مراحل درمان را طی کنند.

برخلاف دلتا، سویه امیکرون باعث بروز علائمی همچون از دست دادن حس بویایی و چشایی در بیماران نمی‌شود و تاکنون شاهد افت اکسیژن خون این افراد نبوده ایم. در نهایت با آزمایش‌های انجام شده مرکز ملی بیماری‌های آفریقای جنوبی در ۲۵ نوامبر سویه جدید را به طور رسمی معرفی کرد.

سازمان جهانی بهداشت در حال انجام تحقیقات تکمیلی درباره این سویه است و احتمالاً تا دو هفته آتی گزارش خود را در این زمینه به کشور‌ها ارائه می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->