چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!

  • کد خبر: ۹۰۱۹۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
  • ۱
پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!
پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

حشرات تولید شده در این مزارع منحصربه فرد، بیشتر در تولید لوازم آرایشی و دارویی یا برای خوراک دام استفاده می‌شوند. در سال ۲۰۱۸، یک شرکت دارویی چینی به نام «گود دکتر» ادعا کرد که از طریق فروش یک «معجون شفابخش» ساخته شده از سوسک که سالانه توسط هزاران بیمارستان و میلیون‌ها بیمار چینی برای درمان بیماری‌های تنفسی، معده و ... استفاده می‌شود، ۶۸۴ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
با این حال، استفاده از سوسک در چین فقط به صنایع دارویی و زیبایی محدود نمی‌شود. این حشرات، غنی از پروتئین هستند و فراوری می‌شوند و به عنوان یک وعده غذایی ارگانیک برای دام و طیور استفاده می‌شوند. این کار برای مقابله با ضایعات مواد غذایی انجام می‌شود.

این سوسک‌ها همچنین اغلب با دستورالعمل‌های خاصی در برخی از رستوران‌های چینی عرضه می‌شوند.
پرورش سوسک در چین، یک تجارت پرسود است. برخلاف پرورش سنتی حیوانات، هزینه راه اندازی یک مزرعه کوچک سوسک، کم است و به منابع کمی نیاز دارد. افزون بر این، سوسک‌ها به سرعت تولیدمثل می‌کنند و فقط در یک سال، یک سوسک نژاد آلمانی و فرزندانش می‌توانند ۳۰۰ هزار سوسک دیگر مانند خود به دنیا بیاورند. آن‌ها همچنین به ندرت بیمار می‌شوند و هیچ غذای خاص و ویژه‌ای نیاز ندارند و می‌توانند از پسماند‌های زباله‌های آشپزخانه یا همان زباله‌های خانگی که به راحتی در دسترس هستند، تغذیه کنند.

بزرگ‌ترین مرکز پرورش سوسک جهان که متعلق به شرکت داروسازی «گود دکتر» است در «شیچانگ» واقع شده است. گزارشی در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که این مزرعه پرورش سوسک که از سوی هوش مصنوعی نظارت می‌شود، هر ساله شش میلیارد سوسک تولید می‌کند. این حشرات که به طور طبیعی غنی از پروتئین هستند، فراوری شده و در تهیه خوراک دام و محصولات دارویی مختلف استفاده می‌شوند.

بسیاری در کشور چین بر این باورند که محصولات مبتنی بر سوسک در برابر اثر زخم، طاسی، اختلالات تنفسی، مشکلات معده و حتی تومور‌های سرطانی مؤثر هستند. اگرچه شواهد علمی درخوراعتماد کمی وجود دارد که این باور را تأیید کند، اما دانشمندان به تازگی کشف کرده اند که سوسک‌ها می‌توانند زندگی خود را در محیط‌های کثیف بدون بیمار شدن بگذرانند، زیرا آنتی بیوتیک‌های قدرتمندی درون بدن خود تولید می‌کنند که آن‌ها را در این امر یاری می‌کند. برخی از محققان بر این باورند که سوسک‌ها ممکن است در تولید دارو‌هایی برای از بین بردن اَبَرمیکروب‌هایی که به بسیاری از درمان‌های موجود مقاوم هستند، ارزشمند باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
0
0
ویروسهایی شبیه کرونا از دل چنین کارهای غیر متعارف وعجیبی بر میخیزد سوسک وموش حیوانات کثیفی هستند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->