واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!

  • کد خبر: ۹۰۱۹۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
  • ۱
پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!
پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

حشرات تولید شده در این مزارع منحصربه فرد، بیشتر در تولید لوازم آرایشی و دارویی یا برای خوراک دام استفاده می‌شوند. در سال ۲۰۱۸، یک شرکت دارویی چینی به نام «گود دکتر» ادعا کرد که از طریق فروش یک «معجون شفابخش» ساخته شده از سوسک که سالانه توسط هزاران بیمارستان و میلیون‌ها بیمار چینی برای درمان بیماری‌های تنفسی، معده و ... استفاده می‌شود، ۶۸۴ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
با این حال، استفاده از سوسک در چین فقط به صنایع دارویی و زیبایی محدود نمی‌شود. این حشرات، غنی از پروتئین هستند و فراوری می‌شوند و به عنوان یک وعده غذایی ارگانیک برای دام و طیور استفاده می‌شوند. این کار برای مقابله با ضایعات مواد غذایی انجام می‌شود.

این سوسک‌ها همچنین اغلب با دستورالعمل‌های خاصی در برخی از رستوران‌های چینی عرضه می‌شوند.
پرورش سوسک در چین، یک تجارت پرسود است. برخلاف پرورش سنتی حیوانات، هزینه راه اندازی یک مزرعه کوچک سوسک، کم است و به منابع کمی نیاز دارد. افزون بر این، سوسک‌ها به سرعت تولیدمثل می‌کنند و فقط در یک سال، یک سوسک نژاد آلمانی و فرزندانش می‌توانند ۳۰۰ هزار سوسک دیگر مانند خود به دنیا بیاورند. آن‌ها همچنین به ندرت بیمار می‌شوند و هیچ غذای خاص و ویژه‌ای نیاز ندارند و می‌توانند از پسماند‌های زباله‌های آشپزخانه یا همان زباله‌های خانگی که به راحتی در دسترس هستند، تغذیه کنند.

بزرگ‌ترین مرکز پرورش سوسک جهان که متعلق به شرکت داروسازی «گود دکتر» است در «شیچانگ» واقع شده است. گزارشی در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که این مزرعه پرورش سوسک که از سوی هوش مصنوعی نظارت می‌شود، هر ساله شش میلیارد سوسک تولید می‌کند. این حشرات که به طور طبیعی غنی از پروتئین هستند، فراوری شده و در تهیه خوراک دام و محصولات دارویی مختلف استفاده می‌شوند.

بسیاری در کشور چین بر این باورند که محصولات مبتنی بر سوسک در برابر اثر زخم، طاسی، اختلالات تنفسی، مشکلات معده و حتی تومور‌های سرطانی مؤثر هستند. اگرچه شواهد علمی درخوراعتماد کمی وجود دارد که این باور را تأیید کند، اما دانشمندان به تازگی کشف کرده اند که سوسک‌ها می‌توانند زندگی خود را در محیط‌های کثیف بدون بیمار شدن بگذرانند، زیرا آنتی بیوتیک‌های قدرتمندی درون بدن خود تولید می‌کنند که آن‌ها را در این امر یاری می‌کند. برخی از محققان بر این باورند که سوسک‌ها ممکن است در تولید دارو‌هایی برای از بین بردن اَبَرمیکروب‌هایی که به بسیاری از درمان‌های موجود مقاوم هستند، ارزشمند باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
0
0
ویروسهایی شبیه کرونا از دل چنین کارهای غیر متعارف وعجیبی بر میخیزد سوسک وموش حیوانات کثیفی هستند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->