ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸ خطر جدی درباره استفاده از وای فای که شما را شوکه می‌کنند

  • کد خبر: ۹۰۴۰۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
۸ خطر جدی درباره استفاده از وای فای که شما را شوکه می‌کنند
افرادی که به لپ تاپ، تلفن همراه هوشمند و تبلت‌ها معتاد هستند در مورد خطرات وای‌فای هشدار‌ها را جدی بگیرند. بررسی محققان جهانی نشان می‌دهد که استفاده از اینترنت وای‌فای سلامت شما را تهدید می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، از سال ۱۹۹۷ یعنی زمانی که مقدمه استفاده از وای فای شروع شد، محققان ده‌ها مطالعه در مورد پیامد‌های آن روی سلامتی انجام دادند. نتایج این مطالعات روشن و البته تکان دهنده بود؛ وای فای می‌تواند بر سلامت کلی و سلامت مغز به ویژه روی کودکان تاثیر منفی بگذارد.

شاید این نتایج تکراری و تا حد زیادی مورد بحث باشد، اما سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرده است که امواج منفی ناشی از دستگاه‌های وای فای پتانسیل سرطان زایی دارند.

با این حال ۸ خطر بالقوه ناشی از استفاده از وای فای از این قرار است:

۱.  کمک به توسعه بی خوابی: آیا تا به حال بعد از استفاده از وای فای اتفاق نیفتاده تا تلاش بیشتری برای به خواب رفتن کنید؟ مطالعات حاکی از آن است که کسانی که در معرض تابش الکترومغناطیسی تلفن‌های همراه قرار می‌گیرند، به طور قابل توجهی سخت‌تر از سایرین به خواب می‌روند و الگوی خوابشان دچار بی نظمی می‌شود.

بسیاری از سیگنال‌های وای فای می‌تواند مشکلات مزمن خواب ایجاد کند. محرومیت از خواب البته تنها مشکل نیست، بلکه به دنبال آن فشار خون بالا و توسعه افسردگی نیز رخ می‌دهد. محققان توصیه می‌کنند که قبل از شروع زمان خواب دستگاه‌های وای فای خاموش شوند.

۲. مضر برای رشد دوران کودکی: قرار گرفتن در معرض سیگنال‌های وای فای و تلفن همراه می‌تواند توسعه سلولی نرمال را به ویژه در جنین در حال رشد دچار اختلال کند. این گروه جمعیت بیشترین حساسیت را به اثرات مضر وای فای دارند. امواج وای فای در دسته بندی میدان‌های الکترومغناطیسی ماکروویو قرار دارد و ممکن است کودکان بیش از بزرگسالان در میزان بیشتری از این تشعشات را جذب کنند. آنچه نگران کننده است، اینکه خانم‌های باردار باید از قرار گرفتن در معرض تشعشات ماکروویو دوری کنند، چون جنین بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

۳. موثر بر رشد سلولی: محققان آزمایشی را برای مشخص کردن تاثیر روتر‌های وای فای بر رشد گیاهان انجام دادند. در این آزمون گروهی از گیاهان در اتاق بدون وای فای و گروهی دیگر در اتاق با وای فای قرار داده شدند و نتیجه آن بود که بعد از دو هفته هیچ گونه رشدی در گیاهانی که در اتاق با وای فای بودند، دیده نشد.

۴. کاهش فعالیت مغز: تحقیقات انجام شده روی اثرات تابش۴ G بر روی مغز از طریق ام آر آی ثابت کرده فعالیت مناطق مختلف مغز در افرادی که در معرض این تابش هستند، کاهش می‌یابد.

۵. کاهش باروری مردان: تحقیقات ثابت کرده است که قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای منجر به کاهش حرکت اسپرم و شکسته شدن DNA می‌شود. البته این امواج می‌توانند تخمدان‌ها را نیز مورد حمله قرار دهند و منجر به ناباروری در هر دو جنس زن و مرد شوند.

۶. افزایش استرس قلب: قرار گرفتن در معرض شبکه‌های بی سیم و۳ G و یا تلفن‌های همراه منجر به افزایش ضربان قلب درست مانند زمانی می‌شود که فرد تحت استرس شدید قرار دارد.

۷. ابتلا به سرطان: اگرچه خطر ابتلا به سرطان در اثر دریافت فرکانس‌های وای فای مورد بحث است، اما نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مطالعات حیوانی ثابت کرده است که قرار گرفتن در معرض تابش الکترومغناطیسی خطر توسعه تومور را افزایش می‌دهد.

۸. خشکی مخاط: اگر به طور مزمن از خشکی بینی، گلو یا چشم‌ها رنج می‌برید و دلیل مشخصی برای آن پیدا نمی‌کنید، ممکن است دچار حساسیت به الکترومغناطیسی ساطع شده از منبع‌های گوناگون تشعشات شده باشید. علاوه بر خشکی مخاط علائم دیگر حساسیت الکترومغناطیسی می‌تواند شامل تورم غشا‌ها بدون عوامل عفونی باشد؛ بنابراین اگر عامل دقیقی برای خشکی مزمن مخاط تان پیدا نشد، احتمالا پای وای فای در میان است.

چه باید کرد؟

از آنجا که قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای منجر به کاهش سطح ملاتونی؛ هورمون تنظیم کننده چرخه خواب و بیداری در بدن می‌شود، مصرف این مکمل‌ها برای جبران اثرات زیانبار وای فای روی بی خوابی می‌تواند کمک کننده باشد. با این حال نباید از نظر دور داشت که این تنها راه نیست و ضروری است که خود را از اشعه وای فای دور نگاه داریم. به نوعی از ساده‌ترین روش‌های کاهش خطرات این است که لپ تاپ، موبایل و تبلت‌ها را در نزدیکی بدن تان نگه ندارید و بعد از اینکه کارتان با این وسایل تمام شد، از آن‌ها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنید هیچ دلیلی ندارد که از صبح تا شب در اطراف تان روشن باشند.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->