مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

انگور اثرات مفیدی بر سلامت روده دارد

  • کد خبر: ۹۰۵۴۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
انگور اثرات مفیدی بر سلامت روده دارد
مصرف انگور سبب کاهش چاقی و بهبود وضعیت کبد چرب می شود و همچنین بهبود باکتری‌های موجود در روده‌ را در پی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، انگور یکی از پُرمصرف‌ترین میوه‌هاست. این میوه نه تنها شامل مواد مغذی فراوانی است، بلکه منبع بسیار خوبی برای فیبر نیز محسوب می‌شود. در مطالعات گذشته اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدویروسی انگور و ترکیبات موجود در آن گزارش شده است.

تحقیقات نشان داده است که در مورد خرگوش‌ها، هشت هفته مصرف مرتب انگور باعث بهبود عملکرد کبد آن‌ها شده است. اخیراً در مورد موش‌ها مطالعه جدیدی انجام شده که نشان می‌دهد مصرف انگور باعث کاهش چاقی و بهبود وضعیت کبد چرب آن‌ها شده و همچنین بهبود باکتری‌های موجود در روده‌ آن‌ها را در پی داشته است.

محققین تصمیم گرفتند اثر مصرف روزانه پودر انگور بر روی باکتری‌های روده و سوخت و ساز کلسترول در بدن انسان‌های بزرگسال را ارزیابی کنند و به همین منظور یک مطالعه‌ی ۸ هفته‌ای را ترتیب دادند.

آن‌ها طی ۴ هفته‌ اول، رژیم حاوی میزان کم پلی‌فنول‌ها را به شرکت‌کنندگان دادند و ۴ هفته‌ بعد را روزانه به هر نفر ۴۶ گرم پودر انگور دادند، ولی باز هم میزان پلی‌فنول موجود در رژیم غذایی آن‌ها پایین نگه داشته شد.

۴ هفته پس از مصرف انگور، بررسی باکتری‌های روده‌ای شرکت‌کنندگان نشان داد که گوناگونی این باکتری‌ها بیشتر شده است. از بین باکتری‌های مفیدی که با مصرف انگور افزایش داشتند می‌توان به «آکرمانسیا» اشاره کرد که اثرات خوبی بر روی سوخت‌وساز گلوکز و لیپید‌ها دارد و یکپارچگی روده را نیز حفظ می‌کند.

در بین شرکت‌کنندگان، کاهش ۵ درصدی کلسترول بد یا همان LDL نیز مشاهده شده است که نتیجه‌ی مطلوبی است. اسیدی که با سوخت‌وساز کلسترول ارتباط دارد نیز با مصرف انگور حدود ۴۰ درصد کاهش داشته است.

از آنجا که سلامت روده از نظر باکتری‌های موجود در آن اهمیت زیادی برای سلامتی کلی بدن انسان دارد و با در نظر گرفتن اینکه انگور می‌تواند اثرات مفیدی بر روی سلامت روده داشته باشد، می‌توان اذعان کرد که مصرف انگور مزایای زیادی برای سلامتی دارد.

منبع: همشهری آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->