اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

۳نفر از فرزندان اعضای سفارت ایران در آفریقای جنوبی اُمیکرون گرفته‌اند

  • کد خبر: ۹۰۸۶۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۱
۳نفر از فرزندان اعضای سفارت ایران در آفریقای جنوبی اُمیکرون گرفته‌اند
سفیر ایران در آفریقای جنوبی با بیان این که اُمیکرون بیشتر بچه ها را هدف قرار داده است، گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در آفریقای جنوبی در این مدت از کمتر از۵۰۰ نفر در روز، دیروز به بیش از ۱۶ هزار نفر در روز رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی آقا جعفری با اشاره به شیوع اُمیکرون « گونه جدید کرونا» در این کشور آفریقایی در صفحه اینستاگرام خود در این ارتباط نوشت:

« حدود ۱۰ روزی هست که در آفریقای جنوبی سویه یا گونه جدید کرونا به نام اُمیکرون شناسایی شده. بلافاصله شرکت‌های هواپیمایی پروازها را به آفریقای جنوبی متوقف کردند و دنیا نگران گسترش این کرونای جدید شده است.

تعداد مبتلایان به کرونا در آفریقای جنوبی در این مدت از کمتر از ۵۰۰ نفر در روز ، دیروز به بیش از ۱۶ هزار نفر رسید. خوشبختانه تعداد فوتی ها محدود و دیروز ۲۱ نفر بود.

نکته مهم و کلیدی در اُمیکرون این است که بیشتر بچه ها را هدف قرار داده. بچه هایی که یا واکسن نزده‌اند یا فقط یک دوز زده‌اند. البته بزرگترها را که هر دو دوز واکسن راهم زده اند، مبتلا کرده. این نوع از کرونا الحمدلله بیشتر علائم خفیف داره و کمتر به بستری شدن در بیمارستان منجر میشود ولی در عین حال دیروز اعلام شد کودکان زیر پنج سال هم در بیمارستان بستری شده اند.


سه نفر از فرزندان اعضای سفارت هم‌ هفته گذشته مبتلا شدند. به احتمال زیاد از مدرسه گرفته اند. خدا رو شکر مشکل تنفسی و درگیری ریه ندارند. اُمیکرون فعلا در بیشتر از ۴۰ کشور جهان چرخیده و در همسایگی ایران هم مشاهده شده است .‌

سازمان جهانی بهداشت گفته همه کشورها باید آماده اُمیکرون باشند . پس لطفا رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی تر بگیریم بخصوص بخصوص مراقب کودکان و نوجوانان و بویژه دانش آموزان عزیز که در ایران نیز برخی اخیرا در مدرسه حضور پیدا می‌کنند، باشیم.

اُمیکرون این بار از رگ‌ گردن به بچه ها نزدیکتره. »

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->