هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، حتما واکسن تقویتی بزنند

  • کد خبر: ۹۱۰۷۶
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، حتما واکسن تقویتی بزنند
متخصصان توصیه می‌کنند که افراد با سیستم ایمنی ضعیف باید دوز سوم یا تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را تزریق کنند تا ایمنی بیشتری در برابر همه گیری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به فصل سرما و شیوع آنفولانزا و همچنین شیوع سویه جدید اومیکرون، متخصصان توصیه می‌کنند که افراد با سیستم ایمنی ضعیف باید دوز سوم یا تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را تزریق کنند تا ایمنی بیشتری در برابر همه گیری داشته باشند.

فصل سرما، زمان شیوع آنفولانزا است و از سوی دیگر به واسطه ظهور سویه جدید کرونا به نام اومیکرون، موج جدید از نگرانی‌ها به راه افتاده است. بر این اساس متخصصان توصیه می‌کنند دوز سوم یا تقویت کننده کرونا برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف تزریق شود.

دکتر مروا کایسی (Marwa Kaisey)، متخصص عصبی و استادیار عصب شناسی در مرکز پزشکی سیدرز- ساینای (Cedars-Sinai) در لس آنجلس، توصیه می‌کند: بیماران دارای نقص ایمنی باید حتماً واکسن آنفولانزا و همچنین دوز تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنند. در غیر این صورت، اگر به کووید ۱۹ مبتلا شوند، احتمالاً نتایج بدتر را تجربه خواهند کرد، زیرا ممکن است سطح ایمنی مشابهی از دو دوز واکسن در بدن آن‌ها نسبت فردی که دارای سیستم ایمنی سالم است، ایجاد نشده باشد.

در ضمن توصیه می‌شود این افراد واکسن آنفولانزا را در زمان شیوع این بیماری تزریق کنند چراکه به طور کلی افراد با سیستم ایمنی ضعیف، کمتر قادر به ایجاد یک پاسخ ایمنی موثر در برابر همه عفونت‌ها هستند.

سیستم ایمنی می‌تواند به دلیل سرطان، پیوند اعضا یا مغز استخوان، بیماری‌های مزمن یا مصرف دارو‌هایی برای این شرایط، ضعیف شود.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده توصیه می‌کنند، افراد دچار نقص ایمنی باید دوز سوم واکسن فایزر یا مدرنا را حداقل یک ماه پس از دوز دوم خود دریافت کنند. در ضمن ترکیب یا تطبیق این واکسن‌ها خوب بوده و مشکلی ندارد.

به گفته دکتر کایسی، یک دوز اضافی واکسن به منظور ارائه سطح محافظتی به بیماران دچار نقص ایمنی مانند افرادی است که کاملاً واکسینه شده و دارای سیستم ایمنی سالم هستند. در حالی که یک واکسن تقویت کننده به افرادی که کاملاً واکسینه شده اند، داده می‌شود که محافظت در برابر ویروس به طور طبیعی به مرور زمان از بین می‌رود.

دکتر کایسی در این رابطه تاکید کرد: تصمیم گیری زمان بندی باید بر اساس زمانی باشد که بیماران دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنی خود را مصرف می‌کنند. آن‌ها باید با پزشک خود مشورت کنند تا در زمان درست نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.

دکتر استنلی جردن (Stanley Jordan)، مدیر برنامه‌های نفرولوژی و ایمونولوژی پیوند اعضا در مرکز پزشکی سیدرز- ساینای می‌گوید: دوز اضافی برای بیماران پیوند اعضا بسیار بسیار مهم است. چرا که آن‌ها دارو‌هایی مصرف می‌کنند که سیستم ایمنی بدن آن‌ها را سرکوب می‌کند تا از پس زدن اندام جلوگیری کنند. پس از دو واکسیناسیون، تنها حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از بیماران پیوندی از نظر آنتی بادی‌های کووید ۱۹ مثبت هستند. چند مطالعه عالی نشان داده اند که این بیماران با دریافت دوز اضافی حدود ۶۰ درصد پاسخ ایمنی به دست می‌آورند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->