انتصابات جدید در شهرداری مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) اقدامات توسعه‌ای، تجهیز و بهسازی در سایت بانوان بوستان‌های بهشت و ارم مشهد در سال ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: دو توقفگاه ناوگان باری با ظرفیت توقف ۷۰۰ خودرو سنگین افتتاح می‌شود معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به باکو رفت بهره‌برداری از بوستان بانوان بسیج مشهد تا پایان ماه صفر سال ۱۴۰۴ جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ دامپزشکی خراسان رضوی درباره قربانی‌کردن دام در معابر عمومی خراسان رضوی هشدار داد تداوم آلودگی هوا در کلانشهر مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بهره‌برداری از ۵۵‌ هزار مترمربع توقفگاه جدید در مشهد برای ناوگان باری سنگین تا پایان ۱۴۰۴ اجرای پرشتاب پروژه‌های شهری مشهد در میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح ابوطالب حسینیه‌ای به وسعت شهر مشهد ۶۰۳ مدرسه در مشهد و خراسان رضوی آماده برای اقامت زائران در تابستان درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی
سرخط خبرها

نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود

  • کد خبر: ۹۱۳۲۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد یکپارچه می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد به‌منظور مدیریت هزینه‌ها، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار یکپارچه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حسین حسامی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر درباره یکپارچه‌سازی نرم‌افزار‌های شهرداری مشهد، اظهار کرد: در شهرداری حدود ۱۱۱ سامانه نرم‌افزاری داریم که خدمات گوناگونی را ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه هزینه پشتیبانی و نگهداری این سامانه‌ها در سال حدود ۱۸ میلیاردتومان است، گفت: یکی از نگاه‌های کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر، تبدیل هزینه‌ها به درآمد، آن‌هم درآمد‌های پایدار و کارآمد است.

براین اساس باید به سراغ طرح‌هایی برویم که هزینه‌ها را بکاهد و درآمد‌ها را افزایش دهد. حسامی افزود: در بحث سامانه‌ها، شاهد توسعه‌های سلیقه‌ای هم هستیم. گاه دوایر اجرایی در شهرداری مشهد برای اقدامی خاص درخواست سامانه می‌کنند، درصورتی‌که این موارد ممکن است یکپارچه نبوده و ارتباطات و تعاملات مناسبی نیز نداشته باشند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه شهرداری مشهد و سازمان فاوا در حوزه نرم‌افزاری، هوشمندسازی و شهر الکترونیک در کشور پیشرو است و تجارب بسیار خوبی دارد، گفت: نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های به‌روزی که در کل کشور، حتی پایتخت استفاده می‌شود، ابتدا در مشهد تجزیه و تحلیل و کدنویسی شده و زیر بار اجرا رفته و مشهد پرچم‌دار این حوزه است.

حسامی افزود: از طرح ارائه‌شده در جلسه علنی که به تصویب رسید، می‌توان نگاه ایجاد درآمد و کاهش هزینه هم داشت. مشهد از تجارب ارزشمندی برخوردار است و می‌توان آن را به دیگر کلان‌شهر‌های کشور در قالب بسته نرم‎‌افزاری مدیریت‌شهری صادر کرد.

وی اظهارکرد: براساس مصوبه شورای شهر، شهرداری مکلف شده است در راستای یکپارچه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری، ارتقای پدافند غیرعامل و کسب درآمد پایدار در این حوزه، به ارایه لایحه حداکثر ظرف مدت ۲ ماه از لازم الاجراشدن مصوبه با رویکرد‌هایی مشخص اقدام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->