لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن نصرالله مدقالچی از بیمارستان ترخیص شد کدام فیلم پیشتاز اولیه نخل طلاست؟
سرخط خبرها

خلاقیت‌های خط در ورکشاپ «هنر خط»

  • کد خبر: ۹۱۳۵۲
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
خلاقیت‌های خط در ورکشاپ «هنر خط»
ورکشاپ «هنرخط» یا خلاقیت‌هایی در خوشنویسی با حضور و اجرای حامد محمدیان، هنرمند گرافیست و خوشنویس مشهدی، در نگارخانه «بن بست» اجرا شد.

شهرآرانیوز -  ورکشاپ «هنر خط» یا «خلاقیت‌هایی در خوشنویسی» با حضور و اجرای حامد محمدیان، هنرمند گرافیست و خوشنویس مشهدی، در نگارخانه «بن بست» اجرا شد.

دارنده مدرک مممتاز خوشنویسی در این ورکشاپ بنا داشت پیرامون ورود احساس هنرمند به اثر هنری اجرا‌های خلاقانه‌ای داشته باشد. محمّدیان در تشریح این فضا به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: انسان شهرنشین در قرن ۲۱ دچار احساسات گوناگونی است که به سرعت در زندگی او جریان دارند و طمانینه که ویژگی خوشنویسی ایرانی است، بستر کاملی برای نشان دادن این احساسات نیست.

وی افزود: خط به‌عنوان هنر ملی ایران اسلامی، جایگاه والایی دارد؛ همین جایگاه باعث شده عبور از قواعد و چارچوب خوشنویسی در طول تاریخ باعث دلگیری جامعه خوشنویسان شود، اما باید توجه داشت خط مانند زبان، موجودی زنده و پویاست و فرم عوض می‌کند و در کالبد‌های متفاوت خود را به نمایش می‌گذارد.

خلاقیت‌های خط در ورکشاپ «هنر خط»

این هنرمند گرافیست ادامه داد: معتقدم جایگاه احساس هنرمند در خلق یک اثر نوشتاری می‌تواند با قواعد نوشتاری آن اثر برابری کند، از این رو شهروند امروز قادر است حتی با ابزار ابتدایی و روی سطوح مختلف احساسش را ثبت و به نمایش بگذارد و مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

محمدیان هنر خوشنویسی را یک هنر خلاقانه عنوان کرد و گفت: این هنر قرن‌هاست با جامعه ایرانی همراه است و قابلیت‌های زیادی دارد. مثلا حتی با اتکا به ظرفیت‌های کلاسیک خوشنویسی نیز می‌توان خلاقیت‌های تازه‌ای بروز داد و مخاطب امروزی را با خط همراه‌تر کرد.

محمدیان با تاکید بر اینکه «هنرمند بودن را نمی‌توان یاد داد، اما زیست هنرمندانه را می‌توان به نمایش گذاشت»، تصریح کرد: هنر را نباید و نمی‌توان در فرم، مهارت، تکنیک‌های هنری و تکرار فرم‌های پیشینیان خلاصه کرد بلکه نیازمند جوششی درونی بر مبنای جهان‌بینی فردی هنرمند است.

در این ورکشاپ چندین اثر خوشنویسی در حضور علاقمندان اجرا شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->