روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند
سرخط خبرها

دنیای قمار و شرط‌بندی‌های سیاه در پاتوق‌های زیرزمینی تهران

  • کد خبر: ۹۱۳۸۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
دنیای قمار و شرط‌بندی‌های سیاه در پاتوق‌های زیرزمینی تهران
بازی یا جمعی است یا تک‌نفره که شاخ‌به‌شاخ می‌گویند. در بازی جمعی یک لیدر تاس، مهره یا کارت‌ها را می‌اندازد و دیگران پشت دستش بازی می‌کنند و روی کارت‌ها و مهره‌های لیدر شرط‌بندی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه شهروند نوشت: «پنج سالی است که وارد دنیای قمار و قماربازی شده است؛ از وقتی زنش مهریه‌اش را اجرا گذاشت و طلاق گرفت. از همان موقع  مهره‌ها، کارت‌ها و تاس‌ها سرنوشتش را تعیین کردند. با پرتاب تاس‌ها و جابه‌جایی کارت‌ها، معامله شروع می‌شد. معامله دوسر باخت. هر شرکت‌کننده‌ای که تاس بیشتری بیارد یا کارت بیشتری رو کند، می‌برد. مبالغ از ۱۰ هزار تومان شروع می‌شد تا به ماشین هم می‌رسید.

قمار کردم ماشین بردم

محمود یکی از ۸۷۲ متهم دستگیرشده پنجاه‌ویکمین طرح «رعد» است. یکی از همان مجرمانی که صبح چهارشنبه در حیاط پلیس آگاهی ردیف‌به‌ردیف ایستاده‌. او هم  در ٤٨ساعت گذشته به همراه دیگر سارقان، مالخران و زورگیران بازداشت شده است. از او یک خودرو سرقتی کشف کرده‌اند. «خودرو را در یکی از همین قمارها بردم. نمی‌دانستم سرقتی است وقتی پلیس وارد خانه‌ام شد شوکه شدم.» محمود، کارمند بانک بوده است اما زمانی که به‌ دلیل عدم پرداخت مهریه ۱۰۰ میلیونی زنش به زندان افتاده، کارش را از دست داده و از همان زمان وارد دنیای قمار شده است: «از سال ۹۵ وقتی بیکار شدم به قمار پناه آوردم. هر جا که پاتوق باشد، می‌روم. شرق، غرب، شمال و جنوب تهران فرقی ندارد. رفتن به پاتوق‌ها هم هزینه دارد برای هر ۱۵ دقیقه زمانی که این پاتوق‌ها در اجاره قماربازان قرار می‌گیرد ۱۰ هزار تومان باید پرداخت شود.»

اعتیاد ندارم

این مرد که در صبح سرد ۱۷ آذرماه در کنار دیگر سارقان و دزدان پایتخت ایستاده، چرت می‌زند. چشمانش برای چند ثانیه بسته می‌شود ولی با صدای هیاهوی متهمانی که در حیاط به صف ایستاده‌اند چشمانش را به‌سختی باز می‌کند و به کندی پاسخ می‌دهد. می‌گوید اعتیاد ندارد و بی‌خوابی او را به این روز انداخته است. «از وقتی دستگیر شدم نخوابیدم. خواب به چشمانم نیامد.  پنج سال است که آواره شدم. زنم رفت و کارم را از دست دادم. قمار کردم تا مهریه را جور کنم اما نشد. به زندان افتادم. قمار مرا خانه‌خراب کرد. سرنوشتم در گرو تاس و مهره‌ها بود. هیچ‌وقت سرقت نکردم اما این ماشین سرقتی را به پای من نوشتند.»

مراحل بازی

محمود از دیگر همدستانش چیزی نمی‌گوید اما درباره مراحل بازی خوب می‌داند. «بازی یا جمعی است یا تک‌نفره که شاخ‌به‌شاخ می‌گویند. در بازی جمعی یک لیدر تاس، مهره یا کارت‌ها را می‌اندازد و دیگران پشت دستش بازی می‌کنند. در واقع روی کارت‌ها و مهره‌های لیدر شرط‌بندی می‌کنند. هر چه رقم کارت‌ها، مهره‌ها و تاس‌ها بیشتر باشد برد با گروه می‌شود. در بازی تک‌شاخ هم دو نفر روبه‌روی هم می‌نشینند و برای هر پرتاب مهره و تاس یا کارت پولی شرط‌بندی می‌کنند برد با آن کس است که بیشترین عدد تاس را نشان دهد.»

او می‌گوید قمار صد شبش عزاست یک شبش عروسی. در قمار، بردی وجود ندارد. ته قمار بدبختی است. همان موقع محمود را با دستان بسته به سمت بازداشتگاه می‌‎برند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->