۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معجزه شادی با ۱۰ گرم از این خوراکی تلخ

  • کد خبر: ۹۱۵۰۹
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۷
معجزه شادی با ۱۰ گرم از این خوراکی تلخ
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، خوردن تنها ۱۰ گرم شکلات تلخ ۸۵ درصد، سه بار در روز افراد را شادتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، شکلات تلخ، به شکلاتی گفته می‌شود که میزان کاکائو اضافه‌ شده به آن بسته به میزان ماده خشک تا ۷۵درصد رسیده و میزان شکر آن بسیار کم است؛ بیشتر شکلات‌های تلخی که دارای بالای ۷۰ درصد کاکائو هستند، دارای مواد شیمیایی هستند که رابطه مستقیمی با افزایش کیفیت سلول‌های بدن دارند و در مقابله با بسیاری از بیماری‌ها مثل سرطان و بیماری‌های قلبی نقش مؤثری ایفا می‌کنند.

دانشمندان فواید خلق و خوی را برای افرادی که ۳۰ گرم شکلات ۸۵ درصدی در روز می خوردند دریافتند. تصور می شود که بهبود خلق و خو با تغییرات میکروبی در روده مرتبط است؛ محققان کره‌ای دریافته‌اند  بزرگسالان سالمی که در مجموع ۳۰ گرم شکلات تلخ ۸۵ درصد در روز می‌خورند، در مقایسه با بزرگسالان سالمی که شکلات با کاکائو کمتر یا اصلاً شکلات مصرف نمی‌کنند، شادتر هستند.

مطالعه جدید توسط محققان دپارتمان غذا و تغذیه، کالج اکولوژی انسانی، دانشگاه ملی سئول انجام شده و آنها ادعا می‌کنند که تا به حال اطلاعات کمی در مورد اثرات  مصرف روزانه شکلات تلخ وجود داشته است.این اولین مطالعه‌ با ارائه  شواهدی است که نشان می‌دهد، مصرف شکلات تلخ در زندگی روزمره بر حالات فیزیولوژیکی و روانی تأثیر می‌گذارد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->