پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید حریق در یک مهمانپذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد بیمارستان‌های کودک در مشهد خدمات درمانی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ارائه می‌دهند به‌صدا‌درآمدن زنگ‌خطر شیوع آبله‌مرغان، سرخک و آنفلوانزا در خراسان‌رضوی افزایش دوبرابری زندانیان مهریه و پرونده‌های قضایی در پی گران‌شدن سکه احتمال افزایش ۲۵ درصدی بودجه طرح «امنیت غذایی» ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود ۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ
سرخط خبرها

کوررنگی تنها مختص آقایان نیست

  • کد خبر: ۹۱۷۸۸
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰
کوررنگی تنها مختص آقایان نیست
کوررنگی یک بیماری اختلال ارثی است که در آن فرد قادر به تشخیص یک یا برخی رنگ‌ها نمی‌باشد. سلول‌های مخروطی چشم افراد کوررنگ فاقد رنگ‌دانه‌هایی هستند که موجب دیدن رنگ‌ها می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، چشم انسان قادر است بیش از ۱۰ میلیون رنگ را تشخیص دهند و از همین رو این عضو بدن نقش بسیار مهمی در افزایش درک انسان از محیط پیرامون خود دارد.

برخی افراد توانایی لازم برای تشخیص تمامی رنگ‌ها را ندارند و به بیماری کوررنگی مبتلا هستند.

در حقیقت کوررنگی بیماری نیست که انسان در اثر عوامل محیطی در طول عمر خود به آن مبتلا شود بلکه این عارضه نوعی اختلال ارثی است که فردا مبتلا به آن قادر به تشخیص یک یا چند رنگ نیست.

بر خلاف باور عمومی که تصور می‌شود تنها مردان دچار بیماری کوررنگی می‌شوند زنان نیز به این عارضه مبتلا شده، ولی میزان آن در مردان بسیار بیشتر از زنان است.

طبق بررسی‌های انجام شده روی هزاران بیماری مبتلا به کوررنگی آمار ابتلا به این عارضه در مردان حدود ۸ درصد و در زنان ۰.۴ درصد است.

کوررنگی انواع مختلفی دارد که شایع‌ترین آن عدم توانایی در تشخیص رنگ‌های سبز و قرمز و تفکیک این دو رنگ از هم است.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->