عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

شهردار مشهد: مشهدی‌ها برای دوران جدید پساکرونا آماده شوند

  • کد خبر: ۹۱۹۶۰
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
شهردار مشهد: مشهدی‌ها برای دوران جدید پساکرونا آماده شوند
سیدعبدا... ارجائی، شهردار مشهد گفت: دولت و مجلس باید به این نتیجه برسند که با تخصیص ۱۵ درصدی بودجه به زیارت، مدیریت شهری مشهد نمی‌تواند زائران را مدیریت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد گفت: دولت و مجلس باید به این نتیجه برسند که با تخصیص ۱۵ درصدی بودجه به زیارت، مدیریت شهری مشهد نمی‌تواند زائران را مدیریت کند؛ زیرا مشهد شهری ملی و فراملی است و باید متناسب با آن برایش اعتبار در نظر گرفته شود.

سیدعبدا... ارجائی در حاشیه بازدید از ایسنا درباره وضعیت کنونی گردشگری در مشهد اظهار کرد: شهروندان مشهد پس از حدود ۲ سال درگیری با کرونا با پیامد‌هایی همچون کاهش زائر و مسافر، آسیب دیدگی شدید اقتصاد شهری، تنگنا‌های مالی خانواده‌ها و از دست دادن تعداد زیادی از عزیزان و شهروندان مواجه شدند که با بالا رفتن ضریب واکسیناسیون و رفع شدن برخی از محدودیت‌ها برای دوران پسا کرونا آماده می‌شوند.

وی ادامه داد: دوران پسا کرونا برای شهری که اقتصاد آن بر مبنای خدمات است و محور این خدمات هم حضور زائر است، می‌تواند هم تهدید و هم فرصت باشد؛ تهدید از این منظر که نزدیک به ۲۳ ماه است که زیرساخت‌های شهری به خواب فرو رفته است و اگر به سرعت خود را بازیابی نکند، ممکن است دچار غافلگیری شود؛ همان چیزی که ما در دهه پایانی ماه صفر مشاهده کردیم.

باید میزبان‌های خوبی برای مهمان‌های امام هشتم (ع) باشیم

شهردار مشهد افزود: از طرف دیگر این موضوع می‌تواند فرصت باشد، زیرا عزیزانی که پیش بینی می‌شود در ماه‌های پایانی امسال و نیز سال آینده به مشهد سفر داشته باشند، باید آمادگی شهر و مخصوصا آمادگی مردم را کاملا درک کنند و این فرصت بی بدیلی برای مشهد است. من به عنوان خادم الرضا (ع) می‌توانم به همشهریان این نوید را بدهم که باید کم کم همه با هم آماده حرکت به سمت دوران جدیدی از فعالیت‌های یک شهر زیارتی در فضای پس از کرونا شویم.

ارجائی بیان کرد: سطح هوشیاری و آمادگی خود را بالا ببریم تا بتوانیم میزبان‌های خوبی برای مهمان‌های امام هشتم (ع) در عرصه‌های مختلف باشیم. شهردار مشهد با تاکید بر اینکه هیچ کس قصد ندارد مشهد را به پایگاه گردشگری تبدیل کند، تصریح کرد: افزایش ماندگاری زائر در مشهد از ۲.۸ به ۳.۸ روز، افزایش تعداد زائران در مشهد از ۴۰۰ هزار نفر در شبانه روز به ۶۰۰ هزار نفر، افزایش تعداد روز‌های پیک مشهد از ۱۹ به ۲۵ روز و در آخر افزایش تعداد زائران در سال از ۳۰ به ۴۰ میلیون نفر هیچ مغایرتی با زیارت ندارد. باید بدانیم که تسهیل عبور و مرور به مشهد در افزایش تعداد زائران امام‌رضا (ع) تأثیرگذار خواهد بود.

ارجائی ادامه داد: همچنین به عقیده من افرادی که مخالف این موضوع خوانده می‌شوند، ذاتا مخالف نیستند، بلکه آن‌ها را می‌توان افراد نگران نام گذاری کرد و این وظیفه ماست که با آن ‎ها به گفتگو بپردازیم و نگرانی هایشان را رفع کنیم.

کمبود زائرسرای ارزان قیمت در مشهد

وی درباره ایجاد زائرسرا‌های ارزان قیمت و اعتراض هتل داران گفت: بر اساس آمار اتحادیه در روز‌های پیک حداقل ضریب اشغال هتل‌ها و تخت‌ها بیش از ۷۰ درصد نیست. بر این اساس به این نتیجه می‌رسیم که برخی از زائران از امکانات هتل‌ها استفاده نمی‌کنند؛ پس باید برای آن‌ها تسهیلات سفر ارزان قیمت را فراهم کرد.

شهردار مشهد گفت: ما همه نوع زائر داریم. برخی از زائران به هتل‌های گران قیمت و برخی به زائرسرا‌های ارزان قیمت نیاز دارند. در مشهد هتل گران قیمت وجود دارد، اما زائرسرای ارزان قیمت کم است. به همین دلیل باید تعداد آن‌ها را افزایش داد.

طیف علاقه‌مندان به امام‌رضا (ع) محدود به یک دهک درآمدی خاص نیست و باید برای همه مردم برنامه داشته باشیم. وی گفت: دولت و مجلس باید به این جمع بندی برسند که امروز هزینه ‎های دولت و هزینه‌های مدیریت شهری در مشهد فقط برای مردم مشهد نیست و مشهد شهری ملی و فراملی است و باید متناسب با آن برایش اعتبار در نظر بگیرند.

دولت و مجلس نباید به هزینه سالانه حضور ۲۰ تا ۳۰ میلیون زائر در مشهد بی تفاوت باشند و باید سهمشان در تأمین هزینه‌های مشهد را تقبل کنند که این موضوع مطالبه ما است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->