اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

برای ۱۹ استان یخبندان در راه است (۲۳ آذر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۲۰۸۷
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۹
برای ۱۹ استان یخبندان در راه است (۲۳ آذر ۱۴۰۰)
معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا در ۱۹ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود، گفت: روز آینده زاهدان و بیرجند با کمینه دمای ۸ درجه زیر صفر، سردترین مراکز استان خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، هشدار آلودگی شدید هوا در ۳ کلان‌شهر معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا در ۱۹ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود، گفت: روز آینده زاهدان و بیرجند با کمینه دمای ۸ درجه زیر صفر، سردترین مراکز استان خواهد بود.

صادق ضیائیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: در سه روز آینده در اغلب نقاط کشور جوی پایدار حاکم است که کماکان موجب انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در مناطق صنعتی و پرجمعیت می‌شود.

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به آلودگی هوا در شهر‌های تهران، اصفهان و کرج گفت: روز جمعه ۲۶ آذر سکون نسبی جو همراه با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در این سه شهر بزرگ خواهیم داشت و در صورت کنترل نشدن منابع آلاینده، افزایش شاخص کیفیت هوا تا اندازه ناسالم برای گروه‌های حساس و در مناطق صنعتی و پرتردد احتمال افزایش شاخص کیفیت هوا در حد ناسالم برای همه گروه‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی تأکید کرد: توصیه می‌شود پرهیز از هر گونه رفت و آمد غیرضروری در سطح شهر‌ها در دستورکار باشد و فعالیت‌های فیزیکی و ورزشی در فضای باز انجام نشود و مصرف سوخت‌های فسیلی مدیریت شود.

ضیائیان اظهار داشت: امروز در شرق اردبیل، شمال خراسان رضوی و گیلان ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد داریم، همچنین امروز و فردا در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و خیزش گردو خاک ادامه دارد.

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: بعد از ظهر چهارشنبه و روز پنجشنبه در غرب سواحل خزر و اردبیل وزش باد جنوبی و افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و روز جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در کل نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران بارش برف و باران خواهیم داشت.

وی افزود: روز شنبه ضمن تقویت سامانه بارشی در دامنه زاگرس، بارش در این مناطق ادامه خواهد داشت و از اواخر وقت پنجشنبه تا شنبه ۲۷ آذر خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده نیمه ابری و غبارآلود پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۰ و ۴ درجه خواهد بود.

وی اضافه کرد: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای ۷ درجه زیر صفر و زاهدان و بیرجند با کمینه دمای ۸ درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرمترین مراکز استان خواهند بود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده در ۱۹ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->