مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

کدام معلمان مشمول رتبه بندی می‌شوند؟ (۲۴ آذر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۲۱۶۶
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
کدام معلمان مشمول رتبه بندی می‌شوند؟ (۲۴ آذر ۱۴۰۰)
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: تعیین سقف و ایجاد محدودیت برای ارتقاء رتبه معلمان با روح حاکم بر این قانون مغایرت دارد. رتبه‌بندی باید ایجاد رقابت انگیزشی بین معلمان کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان با ماده ۷ این لایحه موافقت کردند.  

بر همین اساس تعیین سقف تخصیص رتبه‌های پنج‌گانه به معلمان محدودیتی ندارد.  

محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس در این راستا پیشنهادی مطرح کرد و گفت: در محیط دانشگاه کسانی که به رتبه استاد تمامی دست پیدا می‌کنند شاید حدود ۵ درصد باشند، اما محدودیتی برای سایرین جهت رسیدن به این رتبه وجود ندارد.  

وی افزود: تعیین سقف و ایجاد محدودیت برای ارتقاء رتبه معلمان با روح حاکم بر این قانون مغایرت دارد. رتبه‌بندی باید ایجاد رقابت انگیزشی بین معلمان کند.

محمدرضا احمدی دیگر عضو کمیسیون آموزش مجلس در مخالفت با این پیشنهاد گفت: بسیاری از معلمان به حداقل رتبه هم دست پیدا نمی‌کنند، اما ایجاد سقف تخصیص رتبه موجب تلاش و انگیزش آن‌ها برای دستیابی به آن می‌شود، زیرا مجلس بدنبال افزایش سواد و انگیزش معلمان است.

مهدی اسماعیلی نایب رییس کمیسیون آموزش هم در موافقت با پیشنهاد مذکور گفت: در مواد قبل گفته شد معلمان بر اساس شایستگی عمومی و تخصصی رتبه‌های پنج‌گانه دریافت کنند و در ادامه نیز مصوب شد که بر مبنای امتیازات دوره‌های ضمن خدمت، سنوات و ... فرآیند رتبه‌بندی را طی کنند، اما محدود کردن معلمان با تعیین درصد‌ها و محروم کردن آن‌ها از حقوقشان درست نیست.

ماده ۷ حذف شده از این لایحه عبارت است از: برای رتبه‌های موضوع این قانون، فوقالعاده رتبه بندی در احکام کارگزینی معلمان تعیین می‌شود. فوق العاده مذکور درصدی از مجموع حقوق ثابت و فوق العاده‌های مستمر آنان است که به طور میانگین (۲۵%) بیشتر از میانگین حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری در نظر گرفته می‌شود. این فوق العاده به صورت مستمر و مشمول کسور بازنشستگی است. درصد‌های فوق العاده هریک از رتبه‌های موضوع این قانون در آیین نامه اجرایی تعیین خواهد شد.

تبصره حذف شده ماده مذکور عبارت است از معلمانی که قبل از تصویب این قانون بازنشسته شده اند، مشمول این ماده نخواهند بود و مانند سایر کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، تابع احکام قانون مذکور خواهند بود.

منبع: فارس


اینجا بخوانید متن لایحه رتبه‌بندی معلمان | مرحله نهایی؛ شورای نگهبان (۲۴ آذر ۱۴۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->