افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

بهره‌برداری کامل از تقاطع خلیج‌فارس مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۹۲۲۴۱
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
بهره‌برداری کامل از تقاطع خلیج‌فارس مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۰
پروژه تقاطع خلیج‌فارس مشهد درحال تکمیل است و بنا به همان وعده داده شده، دی امسال به طور کامل در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بیست‌وپنجم آبان پارسال بود که عملیات ساخت تقاطع غیرهمسطح خلیج فارس در میدان مجیدیه سابق با هدف تسهیل در رفت وآمد خودرو‌های عبوری در بزرگراه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی و کاهش ترافیک میدان مجیدیه آغاز شد و زیرگذر این تقاطع که به گام اول پروژه مربوط می‌شود، یک سال پس از آغاز عملیات اجرایی یعنی در ۲۵ آبان ۱۴۰۰ در اختیار شهروندان قرار گرفت.

شهردار مشهد پس از آنکه زیرگذر این تقاطع افتتاح شد، به محل کارگاه پروژه رفت و پس از بازدید از مراحل ساخت ادامه این تقاطع از پیمانکار وعده گرفت تا ۶ هفته پس از بهره برداری از زیرگذر، میدان همسطح و دوربرگردان‌های این پروژه هم در اختیار مردم قرار گیرد. حالا این پروژه درحال تکمیل است و بنا به همان وعده داده شده، تقاطع غیرهمسطح خلیج فارس در دی امسال به طور کامل در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا درباره آخرین وضعیت ساخت و تکمیل تقاطع غیرهمسطح خلیج فارس گفت: باتوجه به اینکه در میدان مجیدیه واقع در بزرگراه آیت ا... هاشمی رفسنجانی ترافیک شدیدی ایجاد می‌شد، با هدف آسان سازی رفت وآمد خودرو‌ها و کاهش ترافیک، عملیات ساخت تقاطع غیرهمسطح این میدان با نام تقاطع خلیج فارس در آبان پارسال آغاز شد.

سیدخلیل منبتی افزود: این پروژه شامل دو بخش است؛ بخش اول این تقاطع به زیرگذر، میدان همسطح و دوربرگردان‌های این میدان مربوط می‌شود و بخش دوم نیز به ساخت پل متصل کننده بولوار مجیدیه به منطقه قاسم آباد مربوط است.

وی افزود: بخش دوم این پروژه به دلیل اینکه هنوز نیاز و ضرورتی برای ساخت آن وجود ندارد، در برنامه ساخت نیست، اما زیرساخت‌های لازم برای ساخت این پل درحال انجام است و در آینده اگر قرار باشد پلی به این تقاطع اضافه شود، دیگر به انجام اقدامات زیرساختی نیازی نخواهد بود.

منبتی ادامه داد: از همین رو اولویت مدیریت شهری در یک سال گذشته ساخت بخش اول این پروژه، شامل زیرگذر متصل کننده دو سوی بزرگراه آیت ا... هاشمی رفسنجانی و میدان همسطح و دوربرگردان‌های این میدان بود که خوشبختانه در آبان امسال به دلیل اینکه پروژه زودتر در اختیار شهروندان قرار گیرد و از طرفی بتوانیم به راحتی اقدامات روسازی میدان و دوربرگردان‌ها را انجام دهیم، زیرگذر این تقاطع به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه پس از افتتاح این زیرگذر، پیمانکار پروژه به سرعت وارد مراحل پایانی ساخت میدان همسطح شد و با دستور شهردار از تاریخ افتتاح زیرگذر ۶ هفته برای تکمیل کل پروژه در نظر گرفته شد، گفت: در همین راستا همه دسترسی‌های همسطح به میدان مسدود شده و عملیات تخریب آسفالت و جدول‌ها درحال انجام است؛ همچنین عملیات جدول گذاری نیز شروع شده است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: اکنون تقاطع غیرهمسطح خلیج فارس ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همان طور که وعده داده شده بود، این تقاطع به صورت کامل در دی امسال بهره برداری می‌شود و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->