سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره دوربین‌های جدید آژانس

  • کد خبر: ۹۲۳۳۰
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره دوربین‌های جدید آژانس
معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در پاسخ به خبرهای متناقض و برخی مطالب منتشره در فضای رسانه ای و به منظور تنویر افکار عمومی توضیحاتی در ارتباط با شرایط نصب دوربین های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی و تبادل نظرهای دو طرف،‌ توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در پاسخ به خبرهای متناقض و برخی مطالب منتشره در فضای رسانه ای و به منظور تنویر افکار عمومی توضیحاتی در ارتباط با شرایط نصب دوربین های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی و تبادل نظرهای دو طرف،‌ توضیحاتی را ارائه کرد.

بهروز کمالوندی در این خصوص اظهار کرد: به دنبال تبادل نظرهای صورت گرفته بین سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی، بخصوص بر مبنای آخرین صحبت‌های آقای مهندس محمد اسلامی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران و آقای رافائل گروسی مدیرکل آژانس مقرر شد آژانس همکاری های لازم را به منظور بررسی دقیق فنی، امنیتی و قضایی دوربین های آژانس در مجتمع "تسا" کرج داشته باشد. این امر به منظور رفع نگرانی درباره اطمینان از عدم استفاده خرابکارها از این دوربین ها صورت می گیرد.

وی در توضیح بیشتر تصریح کرد: اگرچه بررسی هایی در این خصوص پیشتر صورت گرفته است و بطور کلی این دوربین ها هنگام نصب نیز مورد بررسی های دقیق حفاظتی و امنیتی قرار می گیرند، اما به دلیل حادثه مزبور مقرر بود بررسی های دقیق تری صورت گیرد؛ البته به خاطر مصونیتی که این دوربین ها دارند، امکان باز کردن آنها بدون موافقت آژانس وجود ندارد. به همین منظور بین دو طرف تفاهم شد که یک دوربین برای بررسی های فنی دقیق در اختیار ایران قرار داده شود همچنین طی آن افراد فنی آژانس به سوالات فنی که متخصصین حفاظتی و امنیتی ما در ارتباط با این دوربین ها دارند، پاسخ می دهند. نهایتا پس از بررسی های دقیق و لازم، دوربین های آژانس مجدداً نصب خواهند شد.

سخنگوی سازمان افزود: نصب دوربین ها به این صورت انجام می شود که دوربین ها عکسبرداری خواهند کرد و عکس ها در حافظه دوربین ها حفظ می شوند. هنگامی که حافظه ها پر شوند، کارت های حافظه استخراج می شوند و در مهر و موم مشترک ایران و آژانس قرار می گیرند. به عبارت دیگر آژانس به هیچ وجه به این اطلاعات دسترسی نخواهد داشت. این امر بر اساس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران، مصوب مجلس شورای اسلامی صورت می گیرد که بر مبنای آن آژانس نمی تواند نظارت های فراپادمانی داشته باشد. هر چند کلیه نظارت های فراپادمانی مدت ها قبل از اسفند ماه سال گذشته متوقف شده است و عملاً از آن تاریخ دوربین های آژانس اگر در مواردی کار کرده اند، دسترسی آژانس به اطلاعات آنها مقدور نیست.

وی در خصوص زمان تحویل اطلاعات به آژانس، گفت: تنها در صورتی اطلاعات ضبط شده در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت که هدف قانون مذکور حاصل شود. به عبارت دیگر هنگامی که تمامی تحریم ها لغو شوند، می توانیم این اطلاعات را در اختیار آژانس بگذاریم تا از آنها در تداوم دانش نظارتی خود موسوم به knowledge of continuity استفاده نماید.

کمالوندی در پایان گفت: مسئله دیگر در ارتباط با موضوعات مورد علاقه طرفین است که بر اساس گفتگوها مقرر شده است بحث ها و تبادل نظرها به منظور رفع و حل و فصل این موضوعات، ادامه پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->