پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درباره باران شامپانزه ایرانی که در کنیا کشته شد

  • کد خبر: ۹۲۵۷۹
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
درباره باران شامپانزه ایرانی که در کنیا کشته شد
باران شامپانزه ایرانی که چند ماه قبل برای مراقبت بیشتر به یکی از باغ وحش‌های کنیا فرستاده شده بود، در درگیری با دیگر شامپانزه‌ها کشته شد.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ همین چند ماه قبل بود که در باغ وحش ارم تهران برای «باران»، شامپانزه ایرانی، جشن خداحافظی گرفتند و او به کنیا منتقل شد تا در کنار دیگر هم نوعان خود زندگی جدیدی را تجربه کند، اما حالا رسانه‌های رسمی کنیا خبر از کشته شدن باران می‌دهند. آن‌ها نوشته اند: «همه شامپانزه‌های جدید که به حفاظتگاه منتقل می‌شوند باید تحت یک دوره قرنطینه ۹۰ روزه قرار بگیرند.

باران دوره قرنطینه خود را از زمان ورودش به پناهگاه با موفقیت به پایان رسانده بود، اما در ادامه او قفل ایمنی قفس را شکست و خود را به منطقه جداسازی شامپانزه‌های دیگر رساند و در درگیری با دیگر شامپانزه‌ها جان خود را از دست داد.» این برای اولین بار نیست که ناتوانی ما در ایجاد شرایط مساعد برای حیوانات باعث می‌شود آن‌ها جان خود را از دست بدهند.

همین چند وقت قبل بود که رسانه‌ها گزارش دادند، «نادیا» تنها خرس نادر بلوچی باغ وحش زابل که مدت‌ها در یک قفس غیراستاندارد زندگی می‌کرد و رسانه‌ها مدام نسبت به شرایط بدی که در آن زندگی می‌کرد، هشدار می‌دادند بالاخره تلف شد و بدتر اینکه طبق گفته رئیس سازمان محیط زیست سیستان وبلوچستان صاحبان باغ وحش در تلاش بودند تا این موضوع به رسانه‌ها درز پیدا نکند.

چند ماه پیش هم تصاویر ناراحت کننده‌ای از رفتار صاحب یک باغ وحش با گورخر بیچاره در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که با اعتراض فعالان محیط زیست و مردم روبه رو شد. صاحبان باغ وحش هم تلویحا گفتند هرکاری دلمان می‌خواهد می‌کنیم و بعد از مدتی خبر رسید که همان گورخر از همان باغ وحش تلف شده است.

این روز‌ها انگار خبر‌های ناگواری که از باغ وحش‌های کشور و مراکزی که از حیوانات مراقبت می‌کنند، بیشتر شده، خبر‌هایی که حتی شامل حیوانات درحال انقراض هم می‌شود، مثل یوز‌های ایرانی که سال هاست درباره خطر انقراض آن هشدار داده می‌شود، اما در مرحله اقدام اتفاقات چندانی برای محافظت از این گونه کمیاب نمی‌افتد.

همین چند وقت قبل بود که خبر ورود ۸۰ سر کروکودیل به قصد پرورش به کشور، واکنش‌های متفاوتی به همراه داشت. هر چند اخباری که درباره هدف از این کار منتشر شده، متناقض است، اما باید منتظر ماند و دید که واردکنندگان می‌توانند شرایط مطلوب را برای کروکودیل‌ها فراهم کنند یا خیر؟ با توجه به سابقه مدیران باغ وحش‌ها و دیگر فعالان این عرصه به نظر می‌رسد، این موضوع نیازمند توجه جدی‌تر و وضع مقررات سخت گیرانه تری برای ورود علاقه‌مندان فعالیت به این عرصه است تا ما شاهد خبر‌های کمتری از تلف شدن حیوانات باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->