پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند
سرخط خبرها

درباره باران شامپانزه ایرانی که در کنیا کشته شد

  • کد خبر: ۹۲۵۷۹
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
درباره باران شامپانزه ایرانی که در کنیا کشته شد
باران شامپانزه ایرانی که چند ماه قبل برای مراقبت بیشتر به یکی از باغ وحش‌های کنیا فرستاده شده بود، در درگیری با دیگر شامپانزه‌ها کشته شد.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ همین چند ماه قبل بود که در باغ وحش ارم تهران برای «باران»، شامپانزه ایرانی، جشن خداحافظی گرفتند و او به کنیا منتقل شد تا در کنار دیگر هم نوعان خود زندگی جدیدی را تجربه کند، اما حالا رسانه‌های رسمی کنیا خبر از کشته شدن باران می‌دهند. آن‌ها نوشته اند: «همه شامپانزه‌های جدید که به حفاظتگاه منتقل می‌شوند باید تحت یک دوره قرنطینه ۹۰ روزه قرار بگیرند.

باران دوره قرنطینه خود را از زمان ورودش به پناهگاه با موفقیت به پایان رسانده بود، اما در ادامه او قفل ایمنی قفس را شکست و خود را به منطقه جداسازی شامپانزه‌های دیگر رساند و در درگیری با دیگر شامپانزه‌ها جان خود را از دست داد.» این برای اولین بار نیست که ناتوانی ما در ایجاد شرایط مساعد برای حیوانات باعث می‌شود آن‌ها جان خود را از دست بدهند.

همین چند وقت قبل بود که رسانه‌ها گزارش دادند، «نادیا» تنها خرس نادر بلوچی باغ وحش زابل که مدت‌ها در یک قفس غیراستاندارد زندگی می‌کرد و رسانه‌ها مدام نسبت به شرایط بدی که در آن زندگی می‌کرد، هشدار می‌دادند بالاخره تلف شد و بدتر اینکه طبق گفته رئیس سازمان محیط زیست سیستان وبلوچستان صاحبان باغ وحش در تلاش بودند تا این موضوع به رسانه‌ها درز پیدا نکند.

چند ماه پیش هم تصاویر ناراحت کننده‌ای از رفتار صاحب یک باغ وحش با گورخر بیچاره در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که با اعتراض فعالان محیط زیست و مردم روبه رو شد. صاحبان باغ وحش هم تلویحا گفتند هرکاری دلمان می‌خواهد می‌کنیم و بعد از مدتی خبر رسید که همان گورخر از همان باغ وحش تلف شده است.

این روز‌ها انگار خبر‌های ناگواری که از باغ وحش‌های کشور و مراکزی که از حیوانات مراقبت می‌کنند، بیشتر شده، خبر‌هایی که حتی شامل حیوانات درحال انقراض هم می‌شود، مثل یوز‌های ایرانی که سال هاست درباره خطر انقراض آن هشدار داده می‌شود، اما در مرحله اقدام اتفاقات چندانی برای محافظت از این گونه کمیاب نمی‌افتد.

همین چند وقت قبل بود که خبر ورود ۸۰ سر کروکودیل به قصد پرورش به کشور، واکنش‌های متفاوتی به همراه داشت. هر چند اخباری که درباره هدف از این کار منتشر شده، متناقض است، اما باید منتظر ماند و دید که واردکنندگان می‌توانند شرایط مطلوب را برای کروکودیل‌ها فراهم کنند یا خیر؟ با توجه به سابقه مدیران باغ وحش‌ها و دیگر فعالان این عرصه به نظر می‌رسد، این موضوع نیازمند توجه جدی‌تر و وضع مقررات سخت گیرانه تری برای ورود علاقه‌مندان فعالیت به این عرصه است تا ما شاهد خبر‌های کمتری از تلف شدن حیوانات باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->