پیش بینی قیمت ارز و دلار (۱۸ دوشنبه ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در برخی پیامک‌های بانکی پیش بینی بورس (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۵۰ ماینر از یک واحد نیروگاهی در خراسان‌رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۰ شهرستان خراسان‌رضوی «سبز» و عاری از شبکه سیم مسی هستند پرده‌برداری گمرک چین از صادرات ۲ تن طلا به ایران بیش از سه هزار و ۵۷۰ بازرسی از عرصه کالا‌های اساسی خراسان رضوی انجام شد افت چشمگیر قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) + جدول کاهش قیمت برخی خودرو‌های داخلی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پراید از ۴۰۰ میلیون فراتر رفت لشکر یک نفره سازندگی آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ اما و اگر‌های تأمین قطعات یدکی خودرو‌های وارداتی کوچکتر‌ها برنده امروز بورس شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) زمان اولین حراج شمش طلا در سال جدید مشخص شد روند کاهش نرخ طلا کوتاه مدت است | احتمال کاهش بیشتر اونس طلا وجود دارد قیمت خودرو‌های وارداتی در سال جدید گران می‌شود؟ مرحله دوم کالابرگ الکترونیک برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | طلا افزایشی شد قیمت ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۱۰۳ هزار تومان ابلاغ نرخ تازه مالیات بر ارزش افزوده طلا برای سال ۱۴۰۴ رکود اقتصادی در دنیا در پی تعرفه گذاری‌های جدید ترامپ | تصمیم رئیس جمهور آمریکا چه تاثیری بر اقتصاد ایران خواهد داشت؟ تعطیلات باعث گرانی سیب زمینی شد! | ارزانی نوبرانه‌ها از ابتدای اردیبهشت سهام اروپا بزرگترین سقوط هفتگی در ۲ سال گذشته را تجربه کرد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیب زمینی سر به فلک کشید نرخ تورم سه‌رقمی برخی مواد غذایی | صاعقه گرانی بر سفره مردم شورای عالی بورس تکلیف سود سهام عدالت متوفیان را روشن کرد پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| روزهای بهاری بازار سرمایه از راه می‌رسد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| تخلیه حباب ادامه دارد؟
سرخط خبرها

دلالان برنج را چقدر گران‌تر می‌فروشند؟!

  • کد خبر: ۹۳۱۶۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
دلالان برنج را چقدر گران‌تر می‌فروشند؟!
مشاور نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: در بحث تولید برنج مشکلی نداریم و تنها نظارت بر توزیع باید صورت گیرد تا محصول با سود معقول بدست تولید برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جواد خاکزاد مشاور نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی گفت:  در واکنش به عرضه برنج با نرخ ۸۰ هزار تومان در بازار گفت: هم اکنون در کارخانه های شالیکوبی استان های شمالی با بهترین کیفیت ۴۵ تا ۴۶ هزار تومان و حداکثر هر کیلو برنج بوجار صفر با بسته بندی مناسب با قیمت ۵۰ هزار تومان باید بدست مصرف کننده برسد و اختلاف ۳۰ هزار تومانی ناشی از سودجویی واسطه ها و دلالان است.

خاکزاد ادامه داد: در بحث تولید برنج مشکلی نداریم و تنها نظارت بر توزیع باید صورت گیرد تا محصول با سود معقول بدست تولید برسد.

مشاور نظام صنفی کشاورزی گفت: کشاورزان به سبب شرایط خاص، ناچار به برداشت محصول در مقطع کوتاه هستند و به سبب آنکه انبار کافی در اختیار ندارند تا به مرور اقدام به عرضه کنند، از این رو افرادی که پول در اختیار دارند، اقدام به خرید و دپو محصول در انبارها می کنند.

به گفته وی، با توجه به افزایش هزینه های تولید همچون حقوق و دستمزد، سم و کود کشاورزان محصولات خود را با سود معقول ۱۰ تا ۲۰ درصد عرضه می کنند و متاسفانه واسطه ها مابین تولیدکننده و مصرف کننده با قیمت های دلخواه اقدام به توزیع می‌کنند.

مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی درباره علل کاهش تولید برنج گفت: در سالی که گذشت تولید برنج بواسطه شرایط خشکسالی ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافت که با وجود موجودی برنج وارداتی در انبارها از سال قبل مشکلی در توزیع نداریم و تنها سوداگران به بهانه کاهش تولید بدنبال درآمدبالا و سودهای کاذب هستند.

خاکزاد قیمت هر کیلو برنج طارم در استان های شمالی کف کامیون را ۴۵ تا ۴۶ هزار تومان و شیرودی و فجر ۳۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: ارقام کیفی حداکثر ۵۰ هزار تومان باید در بازار عرضه شود و اختلاف ۳۰ هزار تومانی ناشی از سوداگرانی است که بین واسطه ها و دلالان قرار می گیرند‌.

این مقام مسئول ادامه داد: بنابر آمار کشاورزان هر کیلو محصول تولیدی را حداکثر با نرخ ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان فروختند که توزیع با نرخ ۸۰ هزار تومان در بازار بیانگر اختلاف ۲۵۰ درصدی است که مدیریت و نظارت پس از تولید و عرضه در بازار را می طلبد.

مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی گفت: همه ساله ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می سد که امسال به واسطه کاهش تولید این میزان باید به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن برسد، اما در مجموع رقمی نیست که نگران کاهش تولید باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->