هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

دُز سوم آسترازنکا در برابر سویه اومیکرون بطرز «قابل توجهی» موثر است

  • کد خبر: ۹۳۲۳۲
  • ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
دُز سوم آسترازنکا در برابر سویه اومیکرون بطرز «قابل توجهی» موثر است
تحقیقات آزمایشگاهی دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که دُز سوم واکسن آسترازنکا در برابر سویه اومیکرون (اُمیکرون) از اثر بخشی لازم برخوردار است.

به گزارش شهرآرانیوز، دُز سوم واکسن آسترازنکا بطور قابل توجهی باعث افزایش سطح آنتی بادی ها علیه سویه اومیکرون می شود.

تحقیقات آزمایشگاهی دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که دُز سوم واکسن آسترازنکا در برابر سویه اومیکرون (اُمیکرون) از اثر بخشی لازم برخوردار است. داده های این تحقیق که روز پنجشنبه ۲۳ دسامبر منتشر شده حاکی از آن است که پادتن یا آنتی بادی اومیکرون بعد از تزریق دُز سوم آسترازنکا بطرز «قابل توجهی» در بدن فرد افزایش می یابد.

شرکت داروسازی بریتانیایی-سوئدی در بیانیه ای جداگانه که به استناد پژوهشی که تحت نظر دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن (در سنت لوئیز آمریکا) انجام شده گفته که آنتی بادی ایجاد شده دربدن با هدف جلوگیری از ابتلای فرد به کووید ۱۹ نیز همچنان اثر بخش است.


نتایج مطالعه واکسن آسترازنکا موسوم به «واکس‌زویرا» (Vaxzevria) بر روی ۴۱ نفر نشان می دهد که بعد از دُز سوم سطح خنثی شدن اومیکرون مشابه میزانی است که بعد از تزریق دُو دز واکسن در مورد سویه دلتا مشاهده شده بود. در همین حال سطح پادتن در بدن افرادی که دُز تقویتی را دریافت کرده بودند بیشتر از آنتی‌بادی افراد شفا یافته از کووید ۱۹ بود.

داده هایی که به آنها استناد شده در مرحله بعدی نیازمند تایید کارشناسان پزشکی و دارویی است که بعد از انتشار آن دریک مجله معتبر پزشکی روی آن نظر می دهند. رقبای آمریکایی آسترازنکا یعنی فایزر و مدرنا پیش تر نسبت به موثر بودن دز تقویتی خود در برابر سویه جدید کووید ۱۹اطمینان داده بودند.

این تحقیق زیر نظر دانشگاه آکسفورد و مستقل از بخشی صورت گرفته که در تولید واکسن با آسترازنکا همکاری می کند. با وجودی که اکثر مردم بریتانیا در دُز اول و دوم از واکسن آسترازنکا استفاده کرده اند «واکس زوریا» بعنوان دُز تقویتی در این کشور مورد استفاده قرار نگرفته است. کشورهای غربی ترجیح داده اند تا در واکسیناسیون جمعیت خود بیشتر به واکسن هایی مبتنی بر پیام رسان ARNm نظیر فایزر اتکا کنند در نتیجه واکسن های مبتنی بر جایگزینی پروتئین مثل آسترازنکا بیشتر در قالب برنامه های بین المللی «کوواکس» در اختیار کشورهای عمدتا فقیر دنیا قرار می گیرد.

آسترازنکا از جمله واکسن های مورد استفاده در ایران است و از معدود واکسن هایی می باشد که ایرانی ها با گواهینامه واکسیناسیون آن می توانند به کشورهای عمدتا اروپایی سفر کنند. در ابتدای تابستان موجی از ایرانیان برای تزریق آسترازنکا راهی کشورهای همسایه و در راس آنها ارمنستان شده بودند.

تلاش برای مهار سویه جدید کووید در حالی ادامه دارد که تحقیقات اولیه حاکی از آمار پایین افراد بستری شده در بیمارستان به دلیل ابتلا به اومیکرون درمقایسه با سویه های قبلی کووید ۱۹ دارد.

اما شیوع بسیار سریع و قدرت ابتلای بالای اُمیکرون باعث شده تا در اکثر کشورها کارزارهای تسریع در واکسیناسیون بویژه دُز سوم و تقویتی در دستور کار قرار گیرد. تعداد مبتلایان در بریتانیا دیروز چهارشنبه رکورد زد و از مرز ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت و امروز پنجشنبه به حدود ۱۲۰ هزار نفر رسید.

در همین حال و در آستانه تعطیلات کریسمس و سال نوی میلادی بسیاری از کشورهای دنیا سیاست ترغیب برای تزریق دُز تقویتی و ادامه رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن را در دستور کار قرار داده اند و برخی از کشورها هم تصمیم به اعمال محدودیت های بیشتر و تعطیل کردن برخی اماکن عمومی خود گرفته اند.

منبع: یورونیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->