به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس اتاق اصناف مشهد در پی ابلاغ اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا، گفت: فعالیت واحدهای صنفی و مشاغلی که میزبان مشتری در محل هستند، منوط به تزریق ۲ دز واکسن به همه صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان و مشتریان است و مشتریانی که واکسنشان در سامانه امید ثبت نشده است یا در وضعیت قرنطینه و تحت درمان بیماری کرونا باشند، نمیتوانند در واحدها و فعالیتهای صنفی حضور داشته باشند.
به گزارش روابطعمومی اتاق اصناف مشهد، محمود بنانژادمشهدی افزود: در مرحله بعدی، همه واحدهای صنفی ملزم به دریافت کیوآرکد از سامانه و نصب در محل ورودی واحد صنفیشان هستند، به نحوی که برای خدماتگیرنده قابل رؤیت و اسکن باشد.
وی بیان کرد: واحدهای صنفی موظفاند علاوه بر پیگیری این موضوع، بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمارنبودن مراجعان و مشتریان از طریق سامانه توسط متصدیان واحدهای صنفی نظارت کنند.
وی گفت: مشتریان در واحدهای صنفی موظفاند پروفایل شهروندیشان را از سامانه دریافت و در تلفن همراهشان ذخیره کنند تا بتوانند پیش از ورود به محل واحدهای صنفی آن را به متصدیان مربوط ارائه کنند.
بنانژاد مراحل نظارت بر چگونگی رعایت الزامات مدنظر در واحدهای صنفی را اینگونه بیان کرد: نظارتها در مرحله اول شامل ارسال اخطار کتبی پلمب به واحد صنفی متخلف، در مرحله دوم درخواست مسدودشدن پوز بانکی واحد و فعالیت صنفی متخلف به مدت ۲ هفته از طریق سامانه و در مرحله سوم پلمب سیروزه واحد صنفی متخلف و درج گزارش آن در سامانه خواهد بود.
وی درباره چگونگی رفع پلمب و دیگر موارد مربوط، گفت: در صورت رعایت الزامات و تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به رفع پلمب و مسدودیت پوز بانکی ظرف ۷۲ساعت اقدام میشود.