ویدئویی از اولین حضور خانم‌های بازیگر در جوکر ۲ نتیجه جالب یک آزمایش علمی درباره تاثیر ارتعاش صدای علیرضا قربانی بر تخت جمشید + ویدئو انتشار تیزر یک فیلم سینمایی محرمی و آغاز اکران فیلمی با بازی آزاده صمدی و حامد کمیلی هنر انتخاب آگاهانه و پیشرفت ملی استالین بیشتر چه کتاب‌هایی می‌خواند؟ | معرفی کتاب «کتابخانه استالین» شعر‌های چندوجهی در توابع خطی | رونمایی از مجموعه شعر «زندگی در آمنیون» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ جدیدترین خبرها از سریال «سلمان فارسی» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۴ و ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۰ سینما تا پایان تابستان در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد  ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما در کشور تا شهریور ۱۴۰۴ | رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینما در خراسان رضوی ساخت پردیس سینمای «ملل» نماد وحدت فرهنگی ایران و افغانستان است پردیس سینمایی ملل در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینما در خراسان رضوی + فیلم پخش ۶ سریال از شبکه آی‌فیلم + زمان پخش «سینما ملت»، برنامه سینمایی جدید تلویزیون
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

هر روز قرآن بخوانیم

  • کد خبر: ۹۳۳۴۷
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
هر روز قرآن بخوانیم
حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی - قاری قرآن و استاد حوزه

کانون مهم و اثرگذار خانواده پایگاه اصلی تربیت فرزند و در نهایت رشد و بالندگی جامعه است، مسئله‌ای که در اجتماع اسلامی و برای شهروند دینی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و البته که همجواری در کنار عالم آل محمد (ص) این توقع را بیش از پیش نشان می‌دهد. از این رو، پرورش قرآنی یکی از مسائلی است که باید به آن توجه خاص داشت.

آیات قرآن به اهمیت پرورش‌یافتگان در مکتب این کتاب آسمانی اشاره می‌کند. برای نمونه، در آیات پایانی سوره «فرقان» بندگان خداوند رحمان از حق تعالی می‌خواهند فرزندانشان پیشوا و سرمشق انسان‌های شایسته باشند، اما به هر حال زمینه فراهم شدن و رسیدن به این خواسته و دعا به ۳ رکن نیاز دارد: خانواده شایسته، رعایت حقوق کودک و شناخت وظیفه از سوی فرزند.

به عبارت دیگر، تعلیم و تربیت قرآنی کودک مهم‌ترین حق اوست که بر دوش والدین قرار دارد. یعنی آموزش و درس‌آموزی از ارکان تعلیم و تربیت است که به طور قطعی مهم‌ترین درس‌ها از نظر بزرگان دین، آموختن قرآن است.

با نگاه به آیه‌های قرآنی متوجه می‌شویم موظفیم تعلیم و تربیت خود را بر مبنای این کتاب الهی پیش ببریم تا هم خود و هم فرزندانمان در بستر قرآن سرمشق باشیم. آیات نورانی قرآن هرکدام یک گنجینه برای تربیت خود و فرزندان است و البته که اگر خودمان این‌گونه تربیت شویم، کودک ما هم به همین شیوه پرورش می‌یابد.

بنابراین، اگر فرزندانمان را بر اساس تعالیم قرآنی آموزش دهیم، خانواده‌ای معنوی و روحانی خواهیم داشت. از این رو، به خانواده‌ها تأکید شده است روزانه در زندگی خود قرائت قرآن را مدنظر قرار دهند. به طور مثال از یک سوره مانند «یس» یا از ابتدا یا انتهای قرآن به این امر مهم بپردازند.

بی‌شک، آغاز کار قرآن‌آموزی با قرائت روزانه و صحیح خواندن است که باید مورد توجه خانواده‌ها قرار بگیرد تا کار را در معارف، مبانی و تعلیم و تربیت قرآنی به‌درستی دنبال کنند و بتوانند در عرصه قرائت و حفظ آیات بستر مناسبی ایجاد کنند.

علاقه‌مندی، شرط قرآنی شدن

راهکاری که برای توجه بیشتر خانواده‌ها به قرائت تخصصی و حفظ قرآن کریم می‌توان پیشنهاد داد این است که والدین با روشی مناسب کودکان را به بحث قرآنی علاقه‌مند کنند. البته این امر اول از خودشان شروع می‌شود.

یعنی پدر و مادر ابتدا باید علاقه‌مندی‌شان را به این مسئله مهم نشان دهند و در میدان عمل باشند تا بچه‌ها هم علاقه‌مند شوند.

به نظرم، یکی از راه‌های خوب برای قرآنی شدن خانواده‌ها شرکت در جلسات قرآن است. به این نکته هم توجه کنیم که والدین باید در کنار آن، دعا کنند و از خدا بخواهند بچه‌هایشان در این مسیر قرآنی موفق باشند و مورد عنایت امام زمان (عج) قرار بگیرند تا برای جامعه خود آینده‌دار و آینده‌ساز باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->