به گزارش شهرآرانیوز، به عقیده محققان، این موجودات میلیونها سال پیش از دایناسورها روی زمین حضور داشته اند. طبق اطلاعات این تیم تحقیقاتی، نسخه واقعی این هزارپا در زمان حیاتش تا ۲.۶ متر طول و حدود ۵۰کیلوگرم وزن داشته است.
با این حال، فسیل کشف شده فقط ۷۵سانتی متر از بدن او را تشکیل میدهد. پیداکردن فسیل هزارپاهای غول پیکر بسیار نادر است. زیرا بدن آنها پس از مرگ تکه تکه میشود؛ بنابراین شاید فسیل یک سخت پوست پوست اندازی شده باشد که هنگام رشد موجود رها شده است. دانشمندان هنوز سر این فسیل را پیدا نکرده اند؛ بنابراین اطلاع کامل از آن دشوار است.
گروه تحقیقاتی در یافته هایشان بیان کردند که چنین هزارپاهای غول پیکری که «بندپهلو» (Arthropleura) نامیده میشوند، حدود ۳۷۶میلیون سال پیش در طول دوره کربنیفر زمین وجود داشته اند. به بیان ساده، دانشمندان میگویند که این موجودات حدود ۱۰۰میلیون سال پیش از دایناسورها روی زمین حضور داشته اند و احتمالا به علت تغییرات آب وهوایی یا شکارشدن پس از ظهور خزندگان منقرض شده اند.
در ادامه گزارش بیان شده است موجودی که فسیل آن را دانشمندان کشف کرده اند، به قدری بزرگ است که با کنارزدن هیولای باستانی دیگری با عنوان عقرب غول پیکر، مقام اول فهرست بزرگترین بی مهرگان همه دورانها را کسب کرده است.
دیویس در ادامه توضیح میدهد: درحالی که هنوز به طور قطعی مشخص نیست آنها چه میخورده اند، در آن زمان دانههای مغذی زیادی در بستر برگها وجود داشته است و حتی این احتمال وجود دارد که آنها شکارچیانی بوده اند که از دیگر بی مهرگان و حتی مهره داران کوچک مانند دوزیستان تغذیه میکرده اند.