حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد
سرخط خبرها

دشمن بد اندیش در تیررسِ بالستیک‌های ایرانی

  • کد خبر: ۹۳۴۷۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
دشمن بد اندیش در تیررسِ بالستیک‌های ایرانی
رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ در رسانه‌های جهان بازتاب گسترده‌ای داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ سپاه پاسداران، که جمعه، ۳ دی، برگزار شد، و در این مرحله از رزمایش، به صورت هم زمان ۱۶ فروند موشک بردبلند، میان برد و کوتاه برد نیروی هوافضای سپاه به سمت اهداف از پیش تعیین  شده شلیک شد، واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشت که برخی را مرور می‌کنیم.

آمادگی ما از هر زمان دیگری بیشتر است

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان، دیروز با قدردانی از تلاش‌های سپاه پاسداران در پاسداری هم زمان از امنیت ملت ایران و ملت‌های منطقه، رزمایش پیامبراعظم (ص) ۱۷ را نشانه‌ای آشکار از اراده و توانمندی ایران در دفاع از منافع و امنیت ملت ایران برشمرد و گفت: هرگونه تحرک خصمانه از سوی دشمنان با پاسخ فراگیر و قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد و معادلات راهبردی را به صورت معناداری تغییر خواهد داد.

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، نیز در حاشیه برگزاری مرحله نهایی این رزمایش در جمع خبرنگاران گفت: این رزمایش از قبل طراحی شده بود، اما تهدید‌های فراوان، ولی تو خالی سران رژیم صهیونیستی باعث شد که رزمایش در این زمان مقرر انجام شود و بحمدا... جزو موفق‌ترین رزمایش‌های موشکی ایران تاکنون بوده است.

موشک‌های شلیک شده در این رزمایش، تنها بخش کوچکی از صد‌ها موشکی است که می‌تواند به طور هم زمان به هر هدفی که آن کشور قصد مخاصمه و تهاجم به جمهوری اسلامی را داشته باشد، اصابت و انهدام کامل ایجاد کند.
همچنین حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان، در پیامی اینستاگرامی، رزمایش پیامبر اعظم (ص) را حاوی پیام برادری و امنیت به کشور‌های دوست و همسایه دانست.

بازتاب غرش موشک‌های بالستیک

خبرگزاری «رویترز» در گزارشی، برگزاری رزمایش اخیر را پاسخی به برخی ادعا‌ها مبنی بر حمله احتمالی تل آویو به سایت‌های هسته‌ای ایران ارزیابی کرده است.

«آسوشیتدپرس» نیز در گزارشی آورده است: سپاه پاسداران در گذشته اعلام کرده بود که موشک‌های کروز با برد هزار کیلومتر در اختیار دارد، اما اکنون سپاه به موشک‌هایی با برد ۲ هزار کیلومتر مجهز است که برای رسیدن به پایگاه‌های نظامی آمریکا و اسرائیل در منطقه، بیش از اندازه کافی است. روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» نیز در گزارشی دراین باره آورده است: در حالی این رزمایش نظامی کلید خورد که یک فرمانده ارشد ایرانی تهدید کرد که هرگونه حمله اسرائیل، پاسخ ایران را در برخواهد داشت؛ اشاره‌ای آشکار به برد و دقت موشک‌های ایرانی.

واکنش انگلیس و پاسخ ایران

وزارت امور خارجه انگلیس در وب سایت رسمی خود با صدور بیانیه ای، استفاده ایران از موشک‌های بالستیک در پرتاب‌های آزمایشی در رزمایش اخیر را محکوم کرد. اما سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در واکنش به این موضع گیری مداخله جویانه وزارت امور خارجه انگلیس درباره توانمندی دفاعی کشورمان گفت: ایران در چارچوب قوانین و مقررات بین المللی و مطابق نیاز‌های دفاعی خود عمل می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران برای برنامه دفاعی خود، نه از کسی اجازه می‌گیرد و نه درباره آن مذاکره می‌کند.
سیدمحمد حسینی، معاون معاون پارلمانی رئیس جمهور، نیز در واکنش به این اقدام مداخله جویانه دولت انگلیس در توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: عصبانیت انگلیس که روزگاری در منطقه مطلق العنان بود، از اقتدار ایران، قابل درک است، اما ناگزیر باید بپذیرند که گذشت آن زمانی که آن سان گذشت.

هیاهوی صهیونیست‌ها برای هیچ

در حالی که رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷، بازتابی جهانی داشته است، روز گذشته، کمیته مالی پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست)، موافقت کرد تا بودجه‌ای اضافی بالغ بر ۹ میلیارد شیکل، حدود ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار، برای انجام عملیات نظامی علیه ایران به بودجه نظامی این رژیم افزوده شود.

این کمیته ضمن موافقت با چنین افزایشی، مجموعه‌ای از سیاست‌های حمایتی دیگر درباره انجام اقدام‌های نظامی علیه تهران را نیز تصویب کرد. روزنامه «اسرائیل هیوم» نیز گزارش کرده که افزایش بودجه نظامی اسرائیل در چارچوب آماده سازی برای مقابله با ایران صورت گرفته است. این تلاش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از مقام‌ها و رسانه‌های صهیونیست، به ناتوانی این رژیم برای مقابله نظامی با ایران اذعان کرده اند.

در یک نمونه، شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل در گزارشی، این مسئله را که نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی، توانایی این را داشته باشند که با انجام حمله‌ای گسترده بتوانند برنامه هسته‌ای ایران را با اختلال جدی روبه رو کنند یا برای مدتی به تأخیر بیندازند، زیر سؤال برده است. یک مقام ارشد امنیتی این رژیم نیز گفته است که آماده سازی حمله‌ای که بتواند آسیب شایان توجهی به پروژه هسته‌ای ایران وارد کند، حداقل دو سال طول می‌کشد و اسرائیل، توانایی این کار را نداشته است و ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->