وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی بازنشستگان از سرنوشت لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق (۵ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۵۰۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
ابراز نگرانی بازنشستگان از سرنوشت لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق (۵ دی ۱۴۰۰)
بازنشستگان از اظهارات عضو هیات رئیسه مجلس در ارتباط با سرنوشت لایحه دائمی شدن همسان‌سازی ابراز نگرانی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از بازنشستگانِ صندوق‌های مختلف در تماس با خبرنگار ایلنا، از اظهارات حاجی دلیگانی (عضو هیات رئیسه مجلس شورا) ابراز نگرانی کردند.

این بازنشستگان با بیان اینکه «چندین ماه است لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مجلس معطل مانده» می‌گویند: تازه مجلس شروع به نامه‌نگاری با دولت نموده تا ببیند می‌خواهند لایحه را بازگردانند یا خیر؛ ما از نمایندگان مجلس انتظار داریم این لایحه را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

در روز‌های اخیر، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت هنوز تعدادی از لوایح اعم از دائمی‌شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را تعیین تکلیف نکرده و مجلس در این زمینه نامه‌نگاری لازم را با دولت داشته است.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی با اشاره به سرنوشت «لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان» در مجلس گفت: دولت هنوز در این رابطه تعیین‌تکلیف نکرده است.

وی با بیان اینکه دولت حدود ۱۴۰ لایحه در مجلس دارد، تاکید کرد: دولت اعلام کرده است ۹۰ عدد از این لوایح باقی بماند و ۱۰ عدد از آن استرداد شود. با این حال دولت هنوز یک تعداد از لوایح اعم از دائمی‌شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را تعیین تکلیف نکرده است.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->