جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در رقم عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی تجدیدنظر شود

  • کد خبر: ۹۳۴۵۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
در رقم عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی تجدیدنظر شود
رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگی گفت: یکی از درخواست‌های بازنشستگان، دریافت عیدی متناسب با شاغلان است، چراکه مشمول قانون کار هستند و در دوران فعالیت دو ماه عیدی را دریافت می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن هاشمی اظهار کرد: زمانی که افراد به سن بازنشستگی می‌رسند و با مخارج بسیاری هم روبه‌رو می‌شوند، به یکباره به غیر از کاهش دستمزد‌ها با کاهش عیدی هم مواجه می‌شوند، در حالی که به غیر از افزایش مخارج، در دوره‌ای قرار می‌گیرند که با انواع بیماری‌ها و هزینه‌های درمان هم دست به گریبان هستند. در این سال‌ها سازمان تأمین اجتماعی هم به جای افزایش خدمات، همواره کاهش خدمات درمانی را داشته است.

وی افزود: در چنین شرایطی، عیدی اندکی به بازنشستگان تعلق می‌گیرد که به هیچ وجه کفاف بخش کوچکی از مخارج آن‌ها را هم نمی‌دهد. در صورتی که بر طبق ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی باید همه ساله بر اساس نرخ تورم حقوق شاغلان و بازنشستگان را افزایش دهد.

رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگی کارگری شهرستان اصفهان توضیح داد: فرد بازنشسته از طرفی محروم از مزایای جانبی کار است و حقوقی غیر همسان با شاغلان دریافت می‌کند که هنوز هم با وجود اعتراضات و پیگیری‌های فراوان این همسان‌سازی انجام نشده و از سویی هم عیدی اندکی دریافت می‌کند. این شرایط نتیجه‌ای جز کوچک‌تر شدن سفره‌های این افراد که با زحمت خود چرخ اقتصاد این کشور را به گردش درآورده‌اند، ندارد.

منبع: ایمنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->