معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

نحوه پرداخت وام ۲۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزئیات (۹ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۹۸۹
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
نحوه پرداخت وام ۲۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزئیات (۹ دی‌ماه ۱۴۰۰)
نحوه اعطای تسهیلات در طرح نهضت ملی مسکن به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه است.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار مسکن به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور این روز‌ها چشم انتظار اجرای طرح‌های مختلفی است که از سوی دولت مطرح شده، طرح‌هایی که شاید با اجرایی شدن آن‌ها بتوان نور امید را در بین متقاضیان و مستاجران روشن کرد. اما دولت برای ساخت این ۴ میلیون واحد مسکونی تاکنون وعده و وعید‌های بسیاری داده که به گفته کارشناسان باید برنامه ریزی‌های دقیق تری برای اجرای آن انجام شود.

در حال حاضر برای ساخت این ۴ میلیون واحد مسکونی میزان تسهیلات و همچنین نحوه اعطای آن‌ها مشخص شده است. طبق مصوبه میزان تسهیلات در شهر تهران ۴۵۰ میلیون تومان، در شهر‌های بالای یک میلیون نفر ۴۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۳۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها ۳۰۰ میلیون تومان و در روستا ۲۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

نحوه اعطای تسهیلات به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه (به صورت تدریجی) است به طوری که در مرحله پی کنی-فونداسیون ۱۰ درصد، اسکلت - سقف ۴۰ درصد، سفت کاری ۲۵ درصد، نازک کاری ۲۵ درصد پرداخت می‌شود.

گفتنی است بانک‌های عامل باید حداکثر تا ۲۰ درصد از کل مانده تسهیلات مشارکت مدنی را با تایید وزارت راه و شهرسازی و اخذ ضمانت نامه بانکی پرداخت کند.

آخرین وضعیت تسهیلات نهضت ملی مسکن

محمود محمود زاده معاون وزیر راه وشهرسازی درباره آخرین وضعیت تسهیلات نهضت ملی مسکن و تسهیلاتی که به خودمالکان پرداخت می‌شود گفت: از هفته پیش امکان پرداخت این تسهیلات به متقاضیان فراهم شده و مالکان می‌توانند مدارک را بارگذاری و بلافاصله بانک عامل هم نوع بانک و هم شعبه بانک را انتخاب کنند.

او افزود: این افراد به بانک‌ها معرفی می‌شوند و با مراجعه به شعبه بانک نسبت به تکمیل مدارک اقدام می‌کنند.

محمودزاده بیان کرد: اسناد مالکیت پروانه ساخت از موارد اصلی برای دریافت این تسهیلات است.

این مقام مسئول اظهار کرد: تسهیلات نهضت ملی مسکن به خود مالکی واگذار می‌شود نیاز به خرید اوراق و سپرده گذاری ندارد و می‌توانند این تسهیلات را عینا برای ساخت وساز استفاده کنند.

او گفت: این تسهیلات در ۴ مرحله و متناسب با پیشرفت پروژه توسط بانک عامل به حساب واریز می‌شود.

اعطای تسهیلات مسکن عامل رونق بخش‌های مختلف اقتصاد
محمود جامساز کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه تولید یک میلیون واحد مسکن در سال می‌تواند تاثیر بسزایی در رونق اقتصاد کشور داشته باشد گفت: اگر هدف دولت یعنی ساخت یک میلیون مسکن در سال و ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال محقق شود می‌توان انتظار داشت که با حرکت روبه جلوی بخش مسکن، شاهد رشد شاخص‌های اقتصادی باشیم.

او افزود: با در نظر گرفتن رقم ۶ میلیون تومان برای ساخت هر متر مسکن، سرمایه بسیار هنگفتی برای ساخت این واحد‌های مسکن در نظر گرفته شده است؛ اگر هر کدام از بخش‌های مسکن با ساخت این واحد‌ها رونق بگیرد، صد‌ها نفر در هر کدام از بخش‌های ساخت این واحد‌ها مشغول به کار می‌شوند و اشتغال برای افراد ایجاد شده و در نتیجه شاهد رونق تولید و اشتغال در اقتصاد کشور خواهیم بود.

جامساز یادآور شد: با ارائه تسهیلات به بخش مسکن می‌توان در جهت رونق آن قدم‌های موثری برداشت چرا که در حال حاضر نقدینگی در این بخش وجود ندارد و با سرازیر شدن پول می‌توان رونق را به بازار مسکن و بخش‌های مختلف اقتصاد رساند؛ از سوی دیگر دولت باید به بخش مسکن نگاه ویژه‌ای داشته باشد چرا که این بخش می‌تواند لوکوموتیو بخش اقتصاد را به حرکت در بیاورد.

لزوم نگاه ویژه دولت به بخش مسکن در جهت بهبود شرایط اقتصادی

این کارشناس مسکن همچنین درباره تاثیر بازار مسکن بر رونق اقتصاد و رشد شاخص‌های اقتصادی بیان کرد: با توجه به اینکه بخش مسکن یک بخش مولد و تولید کننده است و نیازی به واردات در این زمینه وجود ندارد؛ می‌تواند به خودی خود چرخه اقتصادی را به حرکت در بیاورد و رونق اقتصادی ایجاد کند.

او بیان کرد: هم اکنون بخش مسکن به رکود عمیقی فرو رفته و علت آن نیز افزایش بی رویه قیمت‌ها و همچنین نبود مسکن کافی برای متقاضیان است اگر این بخش از رکود خارج شود می‌توان انتظار داشت که بخش‌های مختلف اقتصادی نیز رونق بگیرند؛ چرا که این بخش چرخ ده‌ها شغل را به گردش در می‌آورد و می‌تواند صد‌ها نفر را نیز مشغول به کار کند.

براساس این گزارش دولت در حال حاضر عزم خود را برای اجرای پروژه بزرگ نهضت ملی مسکن به کارگرفته است و در این خصوص هم تسهیلات بسیاری را در نظر گرفته، اما با توجه به آنکه هنوز بعد از گذشت چندین ماه تنها در مرحله ثبت نام باقی مانده، می‌تواند نکته مهمی باشد که آیا مانعی بر سر اجرای این طرح وجود دارد که به کندی پیش می‌رود؟

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->