نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران بیانیه ارتش: ارتش و سپاه در حال نبرد در آسمان هستند بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران موضوع گفت‌وگوی احتمالی پوتین و بایدن

  • کد خبر: ۹۴۰۱۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
ایران موضوع گفت‌وگوی احتمالی پوتین و بایدن
یک مقام آمریکایی اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا احتمالا در گفت‌وگوی تلفنی قریب‌الوقوعش با رئیس جمهور روسیه درباره ایران نیز با او صحبت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک مقام ارشد دولت آمریکا در یک کنفرانس خبری درباره تماس تلفنی آتی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به سوالاتی درباره محورهای این گفت‌وگو پاسخ داد.

او درباره ایران گفت: آن دو تا حدی در تماس تصویری چند هفته پیش‌شان در این باره صحبت کرده بودند و به نظرم آن‌ها احتمالا دوباره روز پنج شنبه در این‌باره صحبت خواهند کرد، با توجه به این‌که مذاکرات نیز در وین برقرار است و آمریکا، شرکای اروپایی ما و روس ها هماهنگی دقیق و همکاری سازنده ای در وین داشته‌ایم.

او افزود: بنابراین، من فکر می‌کنم رئیس‌جمهور دو کشور مایل خواهند بود در این‌باره گفتوگو کنند تا ببینند چطور همچنات می‌توانیم این هماهنگی و همکاری نزدیکی را که به عنوان بخشی از روند گروه P5+1 داشته‌ایم، حفظ کنند یا نه.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->