تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

تصمیم گیری درباره حریم مشهد برپایه رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب خواهد بود

  • کد خبر: ۹۴۱۶۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
تصمیم گیری درباره حریم مشهد برپایه رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب خواهد بود
جواد خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: ارتفاعات جنوبی شهر مشهد سال‌ها محل مناقشه‌ای بود که تصمیم گیری درباره آن منبعث از بیانات رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: همواره نگرانی‌هایی درباره دست اندازی در حریم شهر‌ها وجود دارد که ما نیز درباره این مسئله در حریم شهر مشهد مقدس نگرانی جدی داریم.

به گزارش تسنیم، جواد خدایی در آیین آغاز پویش مردمی «ایران سرسبز، ایران قوی» اظهار کرد: ارتفاعات جنوبی شهر مشهد سال‌ها محل مناقشه‌ای بود که تصمیم گیری درباره آن منبعث از بیانات رهبر معظم انقلاب خواهد بود. هر تصمیم گیری و هر نوع اقدامی که بخواهد در این محدوده انجام گیرد، قطعا بر پایه تذکرات و اوامر رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

آغاز پویش نهال کاری، با یاد سردار محمود کاوه

به گزارش خبرنگار ما، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز در این مراسم گفت: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در کمیته فرهنگی خود سندی با نام شجره طیبه تنظیم و تصویب کرده که برای آن تا کنون بیش از ۳۰ پیوست تهیه و نهایی شده است.

مسعود منصور در گفتگو با خبرنگار ما افزود: به موجب این سند مقرر است تا سال ۱۴۱۴ بیش از ۵۰۰ میلیون نهال و بذر در عرصه‌های طبیعی کشور کاشته شود که از آن به نام پویش «ایران سرسبز، ایران قوی» یاد می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه برای آغاز این پویش سراسری نخستین نهال کاری در ارتفاعات جنوبی مشهد و به یاد شهید محمود کاوه آغاز شد افزود: حفظ منابع طبیعی به عنوان فرهنگ عمومی رسالت همگانی است و چنین پویش‌هایی نشان از همراهی همه ما برای حفظ منابع طبیعی دارد.

وی اظهار کرد: سالانه ۱۶ تن در هکتار خاک کشور بر اثر فرسایش بادی از بین می‌رود و نابود می‌شود؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت این پویش با مشارکت مردم می‌تواند گام مؤثری در احیای پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش بادی، به ویژه در شهر مشهد باشد.

منصور اظهار کرد: مدت اجرای این پویش از امسال برای مدت ۱۴ سال در نظر گرفته شده است و در این باره ۷۰‌دستگاه اجرایی کشور مشارکت دارند. وی بیان کرد: تحقق این مهم کار تک بعدی دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های حاکمیتی نیست، بلکه بیش و پیش از همه، جوامع محلی و مردم در تحقق و تداوم آن نقش آفرین اند.

رتبه اول استان در کاشت جنگل دست کاشت

رئیس اداره بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی نیز گفت: خراسان رضوی با ۳۰۸ هزار هکتار جنگل دست کاشت بیابانی رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است. محمود زنگنه اظهار کرد: از مجموع ۵۷۸ هزار هکتار جنگل بیابانی استان ۲۷۰ هزار هکتار آن جنگل‌های بیابانی طبیعی و ۳۰۸ هزار هکتار آن جنگل دست کاشت است.
این پویش با کاشت ۱۰۰۰ نهال به نام شهیدان و در ارتفاعات جنوبی مشهد آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->