تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

با ۶ ماده غذایی برای تقویت ریه‌ها آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۴۲۵۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
با ۶ ماده غذایی برای تقویت ریه‌ها آشنا شوید
ریه‌ها یکی از حیاتی‌ترین ارگان‌های بدن ما به شمار می‌روند از این رو حفظ سلامت آن‌ها هائز اهمیت است یکی از روش‌هایی که به حفظ سلامت ریه‌ها کمک می‌کند تغذیه مناسب است در ادامه به ۶ ماده غذایی اشاره می‌کنیم که برای سلامت ریه مفید هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در واقع، عملکرد مناسب ریه‌ها نه تنها از ابتلا به برخی بیماری‌ها پیشگیری می‌کند بلکه مانع از ورود مواد سمی و عوامل مضر برای بدن می‌شود. خوشبختانه می‌توان با مصرف برخی مواد غذایی ریه‌ها را تقویت کرد که عبارتند از:

۱. کرفس

کرفس به دلیل داشتن خواص ادرارآوری و ضدالتهابی شهرت دارد. به همین دلیل نیز مایعات تجمع یافته در بافت‌ها را دفع و همزمان برای پیشگیری از اختلالات التهابی موثر عمل می‌کند. مصرف منظم کرفس باعث تمیزی مجاری تنفسی شده و روند اکسیژن رسانی سلولی را افزایش می‌دهد و به این ترتیب سلامت ریه‌ها را بهبود می‌دهد. بنابراین، می‌توانید برای تقویت ریه‌ها، کرفس را دم کرده و روزانه ۲ تا ۳ مرتبه میل کنید. همچنین می‌توانید به اسموتی‌ها و سالادهایتان کرفس اضافه کنید.

۲. پونه کوهی

این سبز معطر برای بهبود سلامت ریه‌ها و افزایش قدرت تنفسی بدن مفید است. پونه کوهی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدعفونی بالایی دارد و باعث دفع توکسین‌های آسیب‌رسان بافت ریوی می‌شود. این گیاه معطر حاوی ترکیبی به نام «کارواکرول» است که اثرات موثری در حفظ سلامت دستگاه تنفسی دارد. می‌توانید روزانه یک فنجان دمنوش پونه کوهی مصرف کنید و همچنین از این سبزی معطر در تهیه آش، سوپ و خورشت‌ها استفاده کنید.

۳. هویج

هویج یک ماده‌غذایی فوق‌العاده است که باید در برنامه غذایی‌تان حضور پررنگ داشته باشد. این ماده غذایی نارنجی رنگ منبع ویتامین‌های A، C و E است که هر ۳ برای ترمیم بافت‌ها و سلول‌های آسیب دیده موثر عمل می‌کنند. مصرف هویج بخصوص به صورت خام به دفع توکسین‌هایی که در ریه‌ها انباشته شده‌اند، کمک کرده و از نابودی زودهنگام بافت‌های ریوی پیشگیری می‌کند. توصیه می‌کنیم هر هفته ۲ تا ۳ مرتبه آب هویج طبیعی میل کنید. البته در این روز‌های کرونایی می‌توانید دفعات مصرف آب هویج را افزایش دهید. البته از این سبزی در تهیه سوپ سبزیجات یا خورشت هم استفاده کنید.

۴. چای سبز

چای سبز علاوه بر خواص لاغرکنندگی برای سلامت ریه‌ها نیز فوق‌العاده است. این نوشیدنی مفید سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضدالتهابی قوی است که به حفظ سلامت ارگان‌های بدن کمک می‌کند. توصیه می‌شود هر هفته حداقل ۳ مرتبه چای سبز بنوشید و از این نوشیدنی در ترکیب اسموتی‌های سم زدا نیز استفاده کنید.

۵. گریپ فروت

مصرف اسید سیتریک برای دفع سمومی که در روند اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها اختلال ایجاد می‌کند موثر است. گریپ‌فروت میوه‌ای کم کالری و دارای خواص زیادی برای سلامت ریه‌هاست. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گریپ‌فروت باعث افزایش فعالیت سلولی شده و به پیشگیری از تشکیل تومور‌های بدخیم کمک می‌کند. بنابراین، می‌توانید هر هفته ۲ تا ۳ مرتبه به صورت ناشتا آب طبیعی گریپ‌فروت بخورید.

۶. سیر

سیر یک سبزی مفید برای تقویت برونش‌هاست و در عین‌حال به کاهش انسداد‌هایی که منشا مشکلات ریوی هستند، کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و عوامل ضدالتهابی موجود در این ماده غذایی باعث تقویت سلامت ریوی شده و تخریب بافت‌های ریوی ناشی از رادیکال‌های آزاد را به حداقل می‌رساند. بنابراین، توصیه می‌شود که (اگر مشکل گوارشی ندارید) روزانه به صورت ناشتا یک حبه سیر میل کنید. در ضمن، بهتر است سیر را در تهیه انواع آش‌ها، خورشت‌ها، سوپ‌ها و انواع غذا‌های دیگر استفاده کنید.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->