به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بدیع فرخد در خصوص تفاوت شاخص نقشههای تولید شده، با دیگر نقشههای عمومی در دسترس (همانند google map و ...) بیان کرد: ما در عصر فناوری اطلاعات قرار داریم که رقابت در این عرصه بسیار شدید است. نقشههای open source مانند گوگل و.. در اختیار عموم مردم تمام نقاط جهان قرار گرفته است. اما زمانی که از نقشه صحبت میکنیم باید به میزان دقت آن توجه کرد.
وی با بیان اینکه اطلاعات مکانی از چند وجه، برای شهرداریها اهمیت دارد و این اطلاعات هم میتواند مبنای برنامه ریزی شهری بوده و هم به بهینه سازی پیمانهای شهری کمک کند، گفت: مقیاس نقشه بسیار حائز اهمیت است. نقشههایی همچون گوگل، کوچک مقیاس هستند و لذا در اینگونه نقشهها شما نمیتوانید جزئیاتی همچون پیاده روها یا عوارض کوچکی نظیر مبلمان شهری را که شهرداری برای آنها هزینه صرف میکند را ببینید. به همین دلیل برای انجام کارهای عمرانی و تدقیق پیمانهای شهری، به نقشههای بزرگ مقیاس نیاز داریم.
بدیع افزود: در پروژهای که اخیرا در حال پیگیری و اجرا است؛ نقشه معابر شهر مشهد با تمام جزئیات آن بهنگام شده است. اطلاعاتی نظیر پیاده روها، سواره رو ها، جوی و جدول، تقاطعهای غیر همسطح، محلهای خط کشی عابر پیاده، زیرگذرهای عابر پیاده و ... تماما در این نقشه بروز شده است. همچنین در نتیجهی تعاملات بین سازمانی با سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری، این نقشه گویا شده و بنابراین تمامی نامگذاریهای مصوب بر روی معابر شهر مشهد، در نقشه قابل مشاهده میباشد.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد درخصوص بسترهای انتشار این اطلاعات نیز گفت: بسترهای مختلفی برای اشتراک گذاری نقشه و اطلاعات جغرافیایی وجود دارد که اصلیترین آن پرتال sdi. mashhad.ir است؛ عموم شهروندان میتوانند با مراجعه به آن، براساس روشها و گزینههای پیش بینی شده، به اطلاعات مورد نیاز دسترسی یابند. لازم به ذکر است که نقشه مذکور به زودی در پرتالهای مناطق شهرداری به تفکیک منطقه قابل مشاهده خواهد بود.