جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود
سرخط خبرها

الزام به تزریق واکسن کرونا به کودکان ۵ تا ۱۱ سال

  • کد خبر: ۹۴۴۱۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
الزام به تزریق واکسن کرونا به کودکان ۵ تا ۱۱ سال
در جلسه کمیته علمی امروز، الزام واکسیناسیون افراد ۵ تا ۱۱ سال هم مورد موافقت اعضای کمیته علمی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا  در حاشیه جلسه کمیته علمی کرونا در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به بررسی‌ها حدود ۱۵۰ مورد ابتلا به امیکرون در استان‌های کشور داریم ولی به دلیل واکسیناسیون صورت گرفته جای خوشبختی است که نسبت به کشورهای دیگر از نظر واکسیناسیون به زمان فعلی نزدیک‌تر بودیم. با توجه به درصد بالای واکسیناسیون جامعه و تزریق دز سوم انتظار نداریم امیکرون مثل سایر کشورها در ایران به سرعت درگیری ایجاد کند. این به علت واکسیناسیون و مدت زمان کوتاهی است که از تزریق دز دوم گذشته است؛ بنابراین سرعت گسترش امیکرون در ایران مانند سایر کشورها نبوده است.

وی تاکید کرد: از طرفی در کشورهای دیگر به میزان زیادی موارد بررسی می‌شوند که از نظر ما با توجه به اینکه در اکثر کشورها مبتلایان، بیماری مختصر و متوسطی داشتند و بیماری شدید با درگیری ریوی بالا وجود نداشته است و بستری زیاد نبوده است، بنابراین شاید ضرورت انجام تست در حد وسیع با توجه به شرایطی که در کشور ما وجود دارد و اکثر کیس‌های ما به صورت مایلد (خفیف) بوده است، به آن صورت مشهود نباشد.

جماعتی درباره احتمال بروز پیک با سویه امیکرون، ادامه داد: با توجه به انجام واکسیناسیون ممکن است تنها دو دز کافی نباشد؛ بنابراین ما اقدام به تشویق مردم به تزریق دز سوم می‌کنیم و افراد زیر ۱۸ سال واکسیناسیون شوند و مردم دچار ساده انگاری نشوند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن از تاکیدات ما است.

وی گفت: در مورد محدودیت‌های اجتماعی فکر می‌کنم باید تصمیم گیری شود که از پیک جدیدی با امیکرون در کشور جلوگیری کنیم.

جماعتی در خصوص برنامه واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال، تصریح کرد: در جلسه کمیته علمی امروز مصوب شد افراد سنین ۵ تا ۱۱ سال الزام هست که در مورد واکسیناسیون‌شان تصمیم گیری کنیم. کمیته علمی قوی برای انتخاب نوع واکسن وجود دارد و تمامی یافته‌ها را دنبال می‌کنند و هر واکسنی که به وسیله سازمان غذا و دارو تایید شود از نظر ما هم مورد تایید است.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو زمانی مجوز می‌دهد که مطالعات کافی در آن رده سنی بر اساس کارایی واکسن و عدم عوارض جدی وجود داشته باشد. بر اساس اطلاعات فعلی واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای واکسیناسیون ۵ تا ۱۱ سال مورد تایید است. تزریق واکسن به کودکان بر اساس مطالعات نسبت به بالغین نیاز به دز کمتری دارد.

جماعتی درباره تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص امیکرون در کشور، گفت: تعداد آزمایشگاه مطرح نیست؛ چون از روز اولی که امیکرون در دنیا شناسایی شد در ایران انستیتو پاستور کیت تشخیصی این سویه را ساخت و در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داد و تست بر اساس کرونا است که اگر مثبت شود باید بررسی شود تا نوع سویه‌ آن شناسایی شود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->