واژگونی تانکر حامل نفت در جاده سبزوار- نیشابور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تولد دختر سنگین وزن در آبادان + عکس تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران صدا‌های مهیب در تبریز مربوط به پاکسازی مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه است امضای تفاهم‌نامه مشترک مرکز وکلا و سازمان اراضی کشور برای پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری اراضی دستگیری قاتل مسلح بعد از ۱۴ ماه فرار صدور حکم دادگاه برای شرکت‌های بورسی که سود سهام عدالت را واریز نکردند کلاهبرداری تلفنی برای تهیه دیه ۷ میلیاردی ! آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟
سرخط خبرها

الزام به تزریق واکسن کرونا به کودکان ۵ تا ۱۱ سال

  • کد خبر: ۹۴۴۱۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
الزام به تزریق واکسن کرونا به کودکان ۵ تا ۱۱ سال
در جلسه کمیته علمی امروز، الزام واکسیناسیون افراد ۵ تا ۱۱ سال هم مورد موافقت اعضای کمیته علمی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا  در حاشیه جلسه کمیته علمی کرونا در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به بررسی‌ها حدود ۱۵۰ مورد ابتلا به امیکرون در استان‌های کشور داریم ولی به دلیل واکسیناسیون صورت گرفته جای خوشبختی است که نسبت به کشورهای دیگر از نظر واکسیناسیون به زمان فعلی نزدیک‌تر بودیم. با توجه به درصد بالای واکسیناسیون جامعه و تزریق دز سوم انتظار نداریم امیکرون مثل سایر کشورها در ایران به سرعت درگیری ایجاد کند. این به علت واکسیناسیون و مدت زمان کوتاهی است که از تزریق دز دوم گذشته است؛ بنابراین سرعت گسترش امیکرون در ایران مانند سایر کشورها نبوده است.

وی تاکید کرد: از طرفی در کشورهای دیگر به میزان زیادی موارد بررسی می‌شوند که از نظر ما با توجه به اینکه در اکثر کشورها مبتلایان، بیماری مختصر و متوسطی داشتند و بیماری شدید با درگیری ریوی بالا وجود نداشته است و بستری زیاد نبوده است، بنابراین شاید ضرورت انجام تست در حد وسیع با توجه به شرایطی که در کشور ما وجود دارد و اکثر کیس‌های ما به صورت مایلد (خفیف) بوده است، به آن صورت مشهود نباشد.

جماعتی درباره احتمال بروز پیک با سویه امیکرون، ادامه داد: با توجه به انجام واکسیناسیون ممکن است تنها دو دز کافی نباشد؛ بنابراین ما اقدام به تشویق مردم به تزریق دز سوم می‌کنیم و افراد زیر ۱۸ سال واکسیناسیون شوند و مردم دچار ساده انگاری نشوند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن از تاکیدات ما است.

وی گفت: در مورد محدودیت‌های اجتماعی فکر می‌کنم باید تصمیم گیری شود که از پیک جدیدی با امیکرون در کشور جلوگیری کنیم.

جماعتی در خصوص برنامه واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال، تصریح کرد: در جلسه کمیته علمی امروز مصوب شد افراد سنین ۵ تا ۱۱ سال الزام هست که در مورد واکسیناسیون‌شان تصمیم گیری کنیم. کمیته علمی قوی برای انتخاب نوع واکسن وجود دارد و تمامی یافته‌ها را دنبال می‌کنند و هر واکسنی که به وسیله سازمان غذا و دارو تایید شود از نظر ما هم مورد تایید است.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو زمانی مجوز می‌دهد که مطالعات کافی در آن رده سنی بر اساس کارایی واکسن و عدم عوارض جدی وجود داشته باشد. بر اساس اطلاعات فعلی واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای واکسیناسیون ۵ تا ۱۱ سال مورد تایید است. تزریق واکسن به کودکان بر اساس مطالعات نسبت به بالغین نیاز به دز کمتری دارد.

جماعتی درباره تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص امیکرون در کشور، گفت: تعداد آزمایشگاه مطرح نیست؛ چون از روز اولی که امیکرون در دنیا شناسایی شد در ایران انستیتو پاستور کیت تشخیصی این سویه را ساخت و در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داد و تست بر اساس کرونا است که اگر مثبت شود باید بررسی شود تا نوع سویه‌ آن شناسایی شود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->