مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید سازنده چت‌جی‌پی‌تی به دنبال انقلاب در استفاده از کامپیوتر و گوشی هوشمند اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴) چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم
سرخط خبرها

بلومبرگ ویژگی‌های دوربین آیفون ۱۴ را افشا کرد

  • کد خبر: ۹۴۵۵۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
بلومبرگ ویژگی‌های دوربین آیفون ۱۴ را افشا کرد
اپل احتمالا سال آینده ناچ را از بالای نمایشگر آیفون ۱۴ حذف می‌کند و در عوض از یک حفره کوچک برای دوربین سلفی استفاده خواهد کرد. افزون بر این، گفته شده که باید منتظر آیفون SE جدیدی با پشتیبانی از ارتباطات ۵G باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مارک گورمن»، خبرنگار بلومبرگ در گزارش جدیدی پیش‌بینی‌های خود برای سال ۲۰۲۲ را اعلام کرده است. او می‌گوید اپل در سال پیش رو طراحی بعضی مدل‌های آیفون ۱۴ را به شکل چشمگیری تغییر می‌دهد. طرفداران اپل بالاخره به درخواست همیشگی خود برای حذف ناچ می‌رسند و می‌توانند انتظار حفره کوچکی برای دوربین سلفی را داشته باشند.

با این حال، استفاده از حفره به معنای این است که اپل نمی‌تواند تمام آرایه‌های دوربین True Depth را به شکلی که به طور مستقیم مقابل چهره کاربر قرار بگیرند، در بالای نمایشگر بگذارد؛ بنابراین باید منتظر سیستم جدیدی برای استفاده از فیس آیدی روی آیفون ۱۴ باشیم. این سیستم می‌تواند زیر نمایشگر قرار بگیرد و به شکل نامرئی وظایف خود را انجام دهد.

آیفون ۱۴ می‌تواند رزولوشن دوربین بالاتری داشته باشد

ایده استفاده از حفره در بالای نمایشگر پیش‌تر در گزارش دسامبر خبرگزاری The Elec و در یادداشت اسفند ماه پارسال «مینگ-چی کو» هم مشاهده شده بود. گورمن در ادامه پیش‌بینی خود احتمال حذف برآمدگی ماژول دوربین عقب آیفون را مطرح کرده است. به‌علاوه، گفته شده که رزولوشن دوربین می‌تواند از ۱۲ مگاپیکسل به ۴۸ مگاپیکسل برسد.

آیفون ۱۴ احتمالا مدلی با بدنه تیتانیومی خواهد داشت و حتی این شانس درنظر گرفته شده که بدون هیچ درگاهی به بازار بیاید و خشاب سیم‌کارت هم نداشته باشد.

گورمن در انتها اشاره کوچکی به آیفون SE بعدی نیز داشت و گفت اپل می‌خواهد پشتیبانی از ۵G را به این دستگاه بیاورد. مطابق گزارش قبلی، این گوشی احتمالا نمایشگر ۴.۷ اینچی رتینا HD و پنل LCD خواهد داشت تا آخرین محصول اپل با این پنل قدیمی باشد. همچنین گفته شده که دکمه هوم و حسگر اثر انگشت هم در این دستگاه تعبیه می‌شوند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->