علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بهره‌برداری از بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد
سرخط خبرها

افزایش بودجه مدیریت‌شهری در ۳ سرفصل

  • کد خبر: ۹۴۶۰۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
افزایش بودجه مدیریت‌شهری در ۳ سرفصل
حسین حسامی - عضو شورای اسلامی شهر مشهد

رشد شتابان شهرنشینی مسائل و مشکلات فراوانی به شهر‌ها تحمیل کرده است که از مهم‌ترین آن‌ها آسیب‌های اجتماعی است. شهروندان و شهرداری‌ها به عنوان دو عنصر اصلی تشکیل دهنده مدیریت‌شهری، برحسب وظایف ذاتی و ماهوی نقشی مهم در مدیریت، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند.

به همین دلیل، در ردیف بودجه مرتبط با این موضوع، افزایشی ۵۷ درصدی شاهدیم که صرف نگهداری متکدیان، کودکان خیابانی و بی خانمان‌ها خواهد شد. بودجه ۷۲ میلیاردریالی این موضوع هم در بودجه سال آینده به ۱۱۳ میلیاردریال می‌رسد.

مجموعه مدیریت‌شهری به‌عنوان نهاد عمومی غیردولتی و خدمت‌رسان که شهروندان به آن اعتماد دارند، می‌تواند با تعریف اقدامات ویژه ای، آسیب‌های اجتماعی را کنترل کند یا بکاهد و از این نظر به رشد و تعالی مادی و معنوی جامعه کمک کند و با استفاده از ظرفیت ها، تعامل و همیاری سازنده دیگر شرکای اجتماعی حمایت و پشتیبانی شود تا با مشارکت شهروندان به اهداف اجتماعی اش برسد؛ بنابراین لازم است برنامه ریزی برای جلب مشارکت، حضور آگاهانه و معنادار ساکنان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، شهری، اقتصادی، رفاهی و امثال آن در مقیاس محلی در دستورکار مدیران قرار گیرد.

همچنین از اولویت‌ها و اهداف شهرداری، توسعه ورزش شهروندی از طریق نهادینه سازی فرهنگ ورزش در میان شهروندان است. رشد صعودی میزان حضور شهروندان در عرصه‌های مختلف ورزش محلات، جای بسی خوشحالی است و البته می‌دانیم که هنوز تا رسیدن به فضای مطلوب جای کار زیادی داریم.

به همین سبب در راستای توسعه ورزش و نشاط در شهر مشهدالرضا (ع) بودجه مرتبط با این موضوع از ۲۱۹ میلیاردریال به ۲۶۶ میلیاردریال افزایش یافته است که معادل ۲۱ درصد رشد نسبت به پارسال است.

فرهنگ شهروندی نیز یکی دیگر از موضوعات مهم برای مدیریت‌شهری مشهد است. شهرداری‌ها باتوجه به نقشی که در مدیریت شهری دارند، از نهاد‌های موجد فرهنگ و نشاط اجتماعی در سطح منطقه‌ای هستند و برنامه ریزی برای تحقق فرهنگ و نشاط اجتماعی از اصلی‌ترین وظایف مدیریت شهری است.

شهرداری مشهدالرضا (ع) به ویژه سازمان فرهنگی و اجتماعی می‌تواند ضمن تدوین نقشه‌راهی عالمانه با انجام اقدامات فرهنگی نشاط و سرزندگی اجتماعی را افزایش دهد؛ بنابراین بودجه مرتبط با این موضوع ۲۶ درصد رشد یافته و از ۲۷۵/۱ میلیاردریال امسال به ۶۰۰/۱ میلیاردریال سال آینده افزایش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->