پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

قیمت جدید برنج اعلام شد + قیمت‌ها (۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۴۶۵۰
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
قیمت جدید برنج اعلام شد + قیمت‌ها (۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۰)
رییس اتحادیه شالیکوبی داران مازندران خاطر نشان کرد: در سال جاری برنج ۴۰ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است. در حال حاضر بخش قابل توجهی از برنج تولید شده از سوی دلال‌ها دپو شده است و آن‌ها با هر نرخی که بخواهند این محصول را عرضه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تقی جعفریان، با اشاره به افزایش قیمت روزانه برنج ایرانی، گفت: دولت می‌تواند بازار برنج را سامان بدهد، اما متاسفانه بنا به دلایلی که هنوز برای ما روشن نیست دولت در زمینه رصد انبار‌ها ورود نمی‌کند.

وی با بیان اینکه برنج در حجم قابل توجهی در انبار‌ها دپو شده است، خاطر نشان کرد: اتحادیه نماینده قانونی دولت نیست و همچنین ابزار قانونی ندارد که بخواهد به کارخانه‌داران و انبارداران حکم کند که بار خود را در انبار‌ها دپو نکنند و در بازار عرضه کنند. همین مسئله باعث شده یک عده دلال، مشخص می‌کنند برنج با چه قیمتی و در چه میزانی در بازار عرضه شود.

این فعال اقتصادی کاهش تولید برنج ایرانی در سال جاری را ۴۰ درصد عنوان کرد و افزود: مرکز آمار کاهش تولید را ۳۰ درصد و وزارت کشاورزی ۲۰ درصد اعلام می‌کند این در حالیست که بنا به آمار اتحادیه برنج ۴۰ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است. به نظر می‌رسد آمار ما به واقعیت‌تر باشد چرا که ما کم و کیف این بازار را لمس می‌کنیم و خسارت‌های فعالان این بخش را از نزدیک مشاهده کردیم.

به گفته جعفریان، اگر در سال آینده بارندگی خوبی داشته باشیم و محصول آفتاب شدید نخورد می‌توان پیش‌بینی کرد که تولید برنج به حد نصاب برسد.

وی با اشاره به کاهش کشت دوم برنج، گفت: تولید کشت دوم برنج به ۱۰ درصد سال‌های گذشته هم نرسید. همچنین آفتاب شدید باعث شد که کشت برنج طارم آسیب جدی ببیند و این برنج از کیفیت بیفتد.

رییس اتحادیه شالیکوبی داران مازندران تصریح کرد: اگر دولت می‌خواهد بازار برنج را مدیریت کند باید برنج خارجی با نرخ مناسب در بازار عرضه کند تا قیمت‌ها شکسته شوند. اگر این شرایط ادامه داشته باشد کشاورزان و مصرف‌کنندگان آسیب جدی خواهند دید.

وی فرآیند مکانیزاسیون شالیزار‌های برنج را کند عنوان کرد و افزود: دولت در این زمینه به ما وعده می‌دهد و، اما در عمل ما شاهد هیچ تغییری در نحوه کاشت و برداشت برنج نیستم وهمچنان برنج به‌صورت سنتی کشت و برداشت می‌شود.

جعفریان افزایش دستمزد کارگر شالیزار‌ها را تایید کرد و خاطر نشان کرد: به نظر من افزایش دستمزد کارگران تاثیر چندانی در نرخ برنج ایرانی نگذاشت افزایش قیمت برنج را علاوه بر دپو برنج از سوی دلالان باید در افزایش قیمت نهاده‌های دولتی سم و کود جست‌وجو کرد.

افزایش ۲۰ درصدی قیمت برنج در یک هفته

همچنین در این رابطه حسن تقی‌زاده، رییس اتحادیه برنج فروشان بابل، با اشاره به افزایش قیمت ۱۰ تا ۲۰ درصدی برنج درهفته گذشته، گفت: قیمت برنج طارم هفته پیش ۵۵ هزار تومان بود این در حالیست که در هفته جاری قیمت این برنج به کیلویی ۶۰ هزار تومان رسید.

وی با اشاره به انواع قیمت برنج ایرانی، گفت: برنج هاشمی کیلویی ۶۳ هزار تومان، امراللهی کیلویی ۶۵ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۲ هزار تومان، فجر کیلویی ۵۰ هزار تومان و برنج ندا کیلویی ۴۰ هزار تومان رسید.

این فعال اقتصادی در پایان بیان کرد: با افزایش قیمت برنج عرضه این محصول نیز کاهش پیدا کرده است. در حال حاضر تولیدکنندگان و کشاورزان تولیدات خود را فروخته‌اند و ۸۰ درصد برنج تولید شده در دست دلال‌ها و فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای است آن‌ها هستند که مانع عرضه به موقع برنج در کشور می‌شوند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->