تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۲ ره‌باغ پیرامون حرم امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۹۴۷۳۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
بهره‌برداری از ۲ ره‌باغ پیرامون حرم امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۰
شهردار منطقه ثامن مشهد گفت: تا پایان سال دو ره‌باغ در اختیار زائران و مجاوران بارگاه رضوی قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمبود سرانه فضای سبز در بافت پیرامون حرم مطهررضوی از اساسی‌ترین مشکلاتی به حساب می‌آید که در کنار برخی معضلات دیگر ازجمله دسترس پذیرنبودن معابر و تناسب نداشتن آن‌ها به فراخور رشد جمعیت زائر و مجاور در مشهد، در زمان خودش مدیران شهری را به چاره اندیشی دراین زمینه واداشت.

پس از بررسی این معضلات و پیرو مذاکرات با متخصصان و نظرسنجی از شهروندان در طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامون حرم مطهر امام مهربانی ها، ساخت فضا‌های سبز جدید و ایجاد بوستان‌های محلی از اولویت‌های شهرداری شد.

طراحی فضا‌های سبز تجهیزشده و پیاده محور با نام «ره باغ» از موضوعاتی است که علاوه بر جبران کمبود فضای سبز، فراهم کردن مسیر‌های جدید تشرف زائران به حرم مطهررضوی و پدیدارشدن سیمای جدیدی از گنبد و بارگاه حرم مطهررضوی در نظر زائران و شهروندان را در بردارد. به این ترتیب اکنون شاهد شکل گیری و ساخت هفت ره‌باغ در اطراف حرم مطهررضوی هستیم.

دراین زمینه، شهردار منطقه ثامن با بیان اینکه تا پایان سال دو ره‌باغ در اختیار زائران و مجاوران بارگاه رضوی قرار می‌گیرد، گفت: طبق دستور شهردار مشهد تسریع در انجام پروژه‌های این منطقه در دستورکار ما قرار گرفته است تا بتوانیم خادمان خوبی برای زائران و مجاوران امام رضا (ع) باشیم و بهره مندی آن‌ها از مزایا را بیشتر کنیم و رفاه حاصل از اجرای فضا‌های عمومی طرح را نیز افزایش دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید فرهاد حجازی ادامه داد: افزایش سرانه فضای سبز، خروج زائران در شرایط اضطراری (پدافند غیرعامل)، ایجاد فضایی برای استراحت، برگزاری مراسم مختلف و تجمع هیئت‌های مذهبی در ایام و مناسبت‌های خاص سال ازجمله اهداف ساخت ره‌باغ‌هاست.

وی با اشاره به ساخت ره باغ طوبی در سال ۱۳۹۷ و ره باغ پردیس حضرتی در سال ۱۳۹۸ و اجرای عملیات ساخت پنج ره‌باغ دیگر گفت: اکنون عملیات ساخت ره باغ جنان (کوثر) در حال انجام است و همچنین ره باغ بهشت در خیابان شوشتری۷ بیش از ۸۰درصد و ره باغ سلام در خیابان شوشتری۹ افزون بر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ ازسوی دیگر ره باغ حضرت زهرا (س) بیش از ۷۷درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل و کاشت فضای سبز این ره باغ هم به نیمه رسیده است و تا ۲۲بهمن امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی درباره ره باغ رضوان نیز با بیان اینکه در مرحله اول اجرای این پروژه معبر کنارگذر آن در کوچه صاحبکار حدفاصل شارستان تا کوچه شهیدآستانه‌پرست به زودی بازگشایی می‌شود و در اختیار شهروندان و زائران قرار می‌گیرد، تصریح کرد: این ره باغ با ۱۱هزار مترمربع مساحت، تاکنون در عملیات عمرانی بیش از ۷۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدواریم تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

حجازی با بیان اینکه در ساخت ره‌باغ‌ها حفظ مساجد در مسیر ساخت در اولویت قرار دارد، گفت: مسجد صاحبکار در ضلع شرقی محدوده پروژه ره باغ رضوان که حدفاصل بولوار رضوان و شارستان ته‌پل‌محله تا حرم مطهررضوی درحال اجراست، قرار گرفته و در محل قبلی اش تثبیت شده و عملیات مرمت آن بنا به درخواست واقف و متولی مسجد با هزینه خیران آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->