اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

نتیجه یک تحقیقات تازه: پرورش ارگان‌های انسانی در بدن حیوانات

  • کد خبر: ۹۴۷۵۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
نتیجه یک تحقیقات تازه: پرورش ارگان‌های انسانی در بدن حیوانات
گروهی از پژوهشگران به تازگی در تحقیقات خود کشفیاتی داشته اند که ما را یک گام دیگر به پرورش ارگان در بدن دیگر موجودات و بعد پیوند به بدن انسان نزدیک‌تر می‌کند. این کار احتمالا از طریق سلول‌های بنیادی ساده انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - گروهی از پژوهشگران به تازگی در تحقیقات خود کشفیاتی داشته اند که ما را یک گام دیگر به پرورش ارگان در بدن دیگر موجودات و بعد پیوند به بدن انسان نزدیک‌تر می‌کند. این کار احتمالا از طریق سلول‌های بنیادی ساده انجام خواهد شد.

پروفسور «جیکوب هانا» و تیمش روش جدیدی برای کاشت سلول‌های بنیادی انسان پیدا کرده اند که وضعیت ارتباط گیری با محیط میزبان را برای این سلول‌ها بسیار بهتر می‌کند. با این روش، احتمال دستیابی به شرایطی که در آن سلول‌های یک جاندار بتواند نقشی اساسی در رشد سلول‌های دیگر جانداران داشته باشد، خیلی بیشتر می‌شود.

یافته‌های محققان نشان می‌دهد که سلول‌های اولیه انسان با موفقیت قابلیت تولید و یکپارچه شدن با سلول‌های موش را دارا هستند؛ چون سلول‌ها در مراحل ابتدایی در حالت نامتمایز (یا ساده) قرار دارند و می‌توانند به انواع سلول‌های بدن از جمله سلول‌های بنیادی تبدیل شوند. پژوهشگران همچنین پروتکلی را برای افزایش کارایی (یا شایستگی) سلول‌ها در یکپارچه شدن با میزبان ایجاد کردند تا در آینده امکان خلق و مطالعه این نوع سلول‌ها برای انتقال میان حیوانات و حتی به انسان‌ها وجود داشته باشد.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که سلول‌های بنیادی ساده فقط می‌توانند به سلول‌های زایای بدوی – والد سلول‌های تخمک یا اسپرم – تبدیل شوند، اما در این مطالعه جدید کشف شده که امکان تبدیل سلول‌ها به بافت‌های خارج رویانی، جفت جنین و سلول‌های کیسه ناف هم وجود دارد. از این سلول‌ها می‌توان بدون نیاز به اهدای تخمک به عنوان منبع کاشت رویان مصنوعی استفاده کرد.

تفاوت در رفتار سلول‌های بنیادی انسان و موش و تفاوت میان حالت‌های مختلف سلول‌های ساده احتمالا از غافل گیرکننده‌ترین نتایج تحقیق حاضر است. به همین دلیل، هنوز باید کار‌ها و تحقیقات بیشتری انجام شود تا شرایط پرورش ارگان سفارشی در دنیای واقعی فراهم شود.

هانا می‌گوید درک این تفاوت‌ها در راه غلبه بر هزاران مشکلی که در حوزه تحقیقات و استفاده از سلول‌های بنیادی وجود دارد، بسیار مهم است: «مثلا اگر می‌خواهیم در آینده برای انسان در بدن خوک‌ها پانکراس پرورش دهیم، باید این تفاوت‌های انقلابی عظیم میان گونه‌ها و اول از همه میان موش‌ها و انسان‌ها را در نظر بگیریم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->