۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف انگور خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۹۴۷۸۳
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
مصرف انگور خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد
بر اساس تحقیقات جدید، خوردن انگور می‌تواند از حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند. محققان دانشگاه UCLA می‌گویند این میوه ارزشمند، سرشار از مواد شیمیایی است که تنوع باکتری‌های روده را افزایش و کلسترول را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که تنها چهار هفته خوردن انگور منجر به افزایش قابل توجه سلامت در میان افرادی که به ندرت میوه و سبزیجات می‌خورند، می‌شود. یک تغییر ساده در سبک زندگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را که با عنوان قاتل شماره یک جهان شناخته می‌شود، کاهش دهد.

انگور سرشار از قند‌های طبیعی و مملو از آنتی اکسیدان‌های قوی است که التهاب را کاهش می‌دهد. این تیم تحقیقاتی در مطالعات خود ۱۹ نفر بین سنین ۲۱ تا ۵۵ سال که معادل ۴۰ حبه انگور (یا دو وعده) در روز مصرف می‌کردند، را مورد بررسی و ردیابی قرار دادند.

نتایج نشان می‌دهد که در عرض یک ماه، تنوع میکروبیوم بدن آن‌ها به شدت افزایش یافته است. میکروبیوم‌ها جامعه‌ای مرکب از میلیارد‌ها باکتری و سایر میکروب‌هایی است که در روده زندگی کرده و برای سلامتی ضروری هستند. شرکت کنندگان همچنین تقریباً هشت درصد کلسترول بد کمتری داشته و اسید‌های صفراوی (BA) که به آن‌ها انرژی می‌دهند، بیش از ۴۰  درصد کاهش یافت. این چربی‌های مضر می‌توانند منجر به لخته‌هایی شوند که رگ‌های خونی را مسدود کرده و جریان خون را به قلب یا مغز قطع می‌کنند.

به گفته محققان، از جمله باکتری‌های مفیدی که در بدن مصرف کنندگان انگور افزایش یافت، باکتری آکرمانسیا (Akkermansia) بود. این باکتری قند و کلسترول را سوزانده و پوشش داخلی روده را تقویت می‌کند.

پروفسور ژائوپینگ لی (Zhaoping Li) پژوهشگر ارشد این مطالعات در یک بیانیه رسانه‌ای اعلام کرد: ما دریافتیم که انگور تأثیر مفیدی بر باکتری‌های روده داشته و می‌دانیم که روده سالم برای سلامتی حیاتی است.
پروفسور لی می‌افزاید: این مطالعات دانش عمیق تری برای ما فراهم کرده و دامنه فواید سلامتی انگور را گسترش می‌دهد. انگور با کاهش کلسترول می‌تواند سلامت قلب را افزایش دهد. به طور خلاصه، نتایج تحقیقات ما اطلاعات اولیه جدیدی در مورد اثرات مصرف انگور بر میکروبیوم روده، کلسترول و متابولیسم اسید‌های صفراوی ارائه می‌دهد.

بیماری‌های قلبی عروقی سالانه حدود ۱۷ میلیون نفر را در سراسر جهان از بین می‌برد که یک سوم کل مرگ و میر‌ها را شامل می‌شود.

شرح کامل این پژوهش‌ها و یافته‌های حاصل از آن در آخرین شماره مجله Nutrients منتشر شده و در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->