حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی
سرخط خبرها

۵۷ درصد آمریکایی ها انتظار تکرار اتفاقی مثل حمله به کنگره را دارند

  • کد خبر: ۹۴۸۴۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۳
۵۷ درصد آمریکایی ها انتظار تکرار اتفاقی مثل حمله به کنگره را دارند
در آستانه سالگرد حمله مرگبار به کنگره آمریکا، حدود ۵۷ درصد از مردم این کشور در یک نظرسنجی گفتند که انتظار دارند رویدادهای بیشتری شبیه به آنچه در ششم ژانویه ۲۰۲۰ رخ داد، در چند سال آینده در این کشور رخ دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس نظرسنجی جدید «آکسیوس/مومِنتیو» Axios/Momentive، اکثر آمریکایی‌ها انتظار دارند در چند سال آینده چیزی شبیه به حمله مرگبار شش ژانویه به ساختمان کنگره این کشور تکرار شود و تنها نیمی از آن‌ها گفتند که اکنون به "دموکراسی آمریکایی" ایمان دارند.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که کمتر از شش نفر از هر ده آمریکایی شرکت‌کننده معتقدند بایدن به طور قانونی در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز شد که نسبت به نظرسنجی سال گذشته که نتایجش ساعاتی قبل از حمله به کنگره آمریکا منتشر شد، تغییر چندانی نکرده است.

به گزارش وبگاه خبری آکسیوس، این تردیدها پس از تحلیف بایدن و گذشت ماه‌ها از حضور او در کاخ سفید و همچنین به‌رغم فقدان شواهدی دال بر تقلب قابل توجه در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و تحقیقات و رسیدگی‌های متعدد که ادعای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا مبنی بر دزدیده شدن انتخابات را رد کرد، همچنان پابرجاست.

«لورا ورونسکی» مدیر ارشد علوم تحقیقاتی در مومنتیو گفت: تأسف‌آور است که می‌بینیم این چیز تکان‌دهنده‌ای (حمله مرگبار به کنگره) که همه ما در سال گذشته شاهد آن بودیم، تصورات مردم را تغییر نداده است.

وی افزود: یا بایدن به اندازه کافی کاری نکرده یا این نشان می‌دهد که او هرگز فرصتی نداشته است. تفرقه حزبی همچنان داستان اصلی است.

در نظرسنجی مومنتیو که چهارم تا پنجم ژانویه ۲۰۲۱ درست قبل از صدور تاییدیه پیروزی بایدن در کنگره انجام شد، ۵۸ درصد از آمریکایی‌ها گفتند که پذیرفتند که وی به طور قانونی در انتخابات پیروز شده است. این رقم اکنون به ۵۵ درصد رسیده، که چندان تغییری نداشته است. 

حدود ۵۷ درصد از آمریکایی‌ها-حدود نیمی از جمهوری‌خواهان و هفت نفر از هر ۱۰ دموکرات-در نظرسنجی جدید گفتند که رویدادهای بیشتری شبیه به آنچه در شش ژانویه ۲۰۲۰ رخ داد، احتمالاً در چند سال آینده در این کشور رخ خواهد داد.

بر اساس این نظرسنجی، ۶۳ درصد گفتند که این حمله طرز فکر آمریکایی‌ها را در مورد دولت دموکراتیک تغییر داد که حدود نیمی از آن‌ها معتقد بودند این تغییر دائمی است. 

در این نظرسنجی همچنین ۵۸ درصد گفتند که از کار کمیته منتخب تحقیق مجلس نمایندگان آمریکا درباره حمله به کنگره حمایت می‌کنند. در نظرسنجی مذکور که از شکاف حزبی قابل توجهی حکایت داشت، ۸۸ درصد دموکرات‌ها، ۵۸ درصد مستقل‌ها و ۳۲ درصد جمهوری‌خواهان چنین نظری داشتند.

حدود ۳۷ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی مذکور گفتند که باور خود را به "دموکراسی آمریکایی" از دست داده‌اند، در حالی که ۱۰ درصد گفتند که هرگز اعتقادی به آن نداشتند. ۴۹ درصد دیگر گفتند که به آن باور دارند. در این خصوص نیز ۴۷ درصد جمهوری‌خواهان و ۲۸ درصد دموکرات‌ها گفتند که باور خود را از دست داده‌اند که به تحلیل آکسیوس نشان می‌دهد که پاسخ آن‌ها بیشتر به این موضوع مربوط می‌شود که اکنون چه کسی در کاخ سفید است تا سرپیچی از رئیس‌جمهور سابق و برخی از حامیانش.

همچنین جمهوری‌خواهان سه یا چهار برابر بیشتر از دموکرات‌ها اعتقاد داشتند که تقلب در انتخابات مشکلی در ایالت آن‌هاست.

این نظرسنجی به صورت آنلاین بین ۱ تا ۳ ژانویه ۲۰۲۲ (۱۱ تا ۱۳ دی) با شرکت ۲۶۴۹ بزرگسال آمریکایی انجام شد و حاشیه خطای آن مثبت و منفی دو درصد بود. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->