اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فیسبوک: تعلیق حساب کاربری ترامپ تا سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۶۹۵۴۶
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
فیسبوک: تعلیق حساب کاربری ترامپ تا سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داشت
شرکت فیسبوک روز جمعه اعلام کرد که تعلیق حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده برای دو سال ادامه خواهد داشت. به این ترتیب حساب‌های او در فیسبوک و اینستاگرام تا ۷ ژانویه ۲۰۲۳ میلادی مسدود باقی خواهند ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فیسبوک روز جمعه اعلام کرد که تعلیق حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده برای دو سال ادامه خواهد داشت. به این ترتیب حساب‌های او در فیسبوک و اینستاگرام تا ۷ ژانویه ۲۰۲۳ میلادی مسدود باقی خواهند ماند.

به نقل از یورونیوز، در بیانیه این شرکت آمده است که این ممنوعیت «تنها در صورت کاهش خطر آن برای امنیت عمومی» لغو خواهد شد.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که هیئت نظارت بر فعالیت‌های فیسبوک خطاب به این شرکت اعلام کرد که مسدود کردن حساب ترامپ بدون تعیین دوره زمانی مشخص و برای مدت «نامحدود» اشتباه است.

حساب کاربری دونالد ترامپ در فیسبوک و اینستاگرام پس از حادثه حمله به ساختمان کنگره آمریکا در شش ژانویه و در زمانی که او هنوز رئیس جمهوری آمریکا بود، بسته شد.

همچنین به گزارش بی‌بی‌سی، این شرکت گفته است: "ما اعتقاد داریم که اقدامات وی (دونالد ترامپ) نقض شدیدی در قوانین ما محسوب می‌شود که مستلزم بالاترین مجازات موجود در پروتکل‌های اجرایی جدید است".

دونالد ترامپ در واکنش به این تصمیم آن را "توهین" به رای دهندگان به خودش خوانده است.

در ماه ژانویه حساب ترامپ به دلیل نوشته‌هایی که در فیسبوک درباره شورش و حمله به کنگره این کشور منتشر کرد تا مدت نامعلومی بسته شد. او پیش از آن نیز بارها از سوی اداره کنندگان شبکه‌های اجتماعی به دلیل آنچه انتشار اطلاعات نادرست و گمراه کننده خوانده می‌شد، هشدارهایی دریافت کرده بود.

اما ماه پیش هیئت ناظر بر فیسبوک از نامعلوم بودن زمان پایان این مجازات انتقاد کرد. همزمان با این تصمیم فیسبوک به سیاست مستثنا بودن سیاستمداران از مقررات حاکم بر مطالب این شبکه اجتماعی پایان داده است.

به گفته این شرکت از این پس اظهارات توهین آمیز یا فریبکارانه سیاستمداران به دلیل ارزش خبریشان از مقررات مستثنا نخواهد بود. فیسبوک اعلام کرد در حال تدوین قوانین جدیدی است تا «در موارد استثنایی» همچون مورد دونالد ترامپ به اجرا گذاشته شود.

نیک کلگ، مدیر امور جهانی فیسبوک در بیانیه‌ای اعلام کرد که چنانچه مورد مشابهی پیش بیاید، فیسبوک با کارشناسان مشورت و «عوامل بیرونی از جمله موارد وقوع خشونت، محدودیت‌ها در برگزاری اجتماعات مسالمت آمیز و سایر نشانه‌های ناآرامی‌های داخلی» را ارزیابی کرده و تصمیم گیری خواهد کرد.

او افزود: «اگر در پایان این دو سال تشخیص دهیم که هنوز خطر جدی برای امنیت عمومی وجود دارد، محدودیت‌ها [برای استفاده از حساب‌های کاربری] را برای مدت زمان مشخصی تمدید کرده و ارزیابی مجدد را ادامه می‌دهیم تا زمانی که خطر از بین برود.»

طبق گزارش بی‌بی‌سی نیک کلگ، ممنوعیت فعالیت ترامپ در این شبکه از ماه ژانویه محاسبه خواهد شد.

در بیانیه کلگ آمده است: دونالد ترامپ هنگام بازگشت به فیسبوک در صورت تخلف و نقض مقررات با تدابیر تنبیهی رو به افزایشی روبرو خواهد شد.

سیاست تازه فیسبوک چیست؟

فیسبوک می‌گویدحساب کاربری چهره‌های شناخته شده‌ای که قوانین فیسبوک را با تشویق به شورش یا خشونت نقض کنند یک ماه و در موارد جدی‌تر تا دو سال تعلیق می‌شود.

این سیاست جایگزین سیاست قبلی این شرکت خواهد شد که به دلیل ارزش خبری اجازه انتشار این مطالب را از سوی چهره‌های مطرح می‌داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->