افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا
سرخط خبرها

۷۸ نفر، شمار مبتلایان به امیکرون در خراسان رضوی (۱۹ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۵۱۱۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
۷۸ نفر، شمار مبتلایان به امیکرون در خراسان رضوی (۱۹ دی ۱۴۰۰)
طبق اعلام دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، کسانی که هر ۳ نوبت واکسیناسیون را انجام داده‌اند مقاومت بیشتری در برابر امیکرون دارند.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ۱۷ دی ماه درتوئیتی به شکل نیمه رسمی آخرین آمار مبتلایان به امیکرون در کشور را ۴۶۷ نفر اعلام کرد و حالا پای این گونه از کرونا به ۲۲ استان کشور باز شده است.

تا امروز در خراسان رضوی هم براساس همین آمار اعلامی ۷۸ مورد کرونای امیکرون شناسایی شده است و با اینکه روال بستری‌های کرونایی در مشهد و استان تقریبا ثابت است، مراجعه‌های سرپایی با شیب ملایمی در حال افزایش است و خطر زیاد شدن تصاعدی و انفجاری بیماران کرونایی و بستری‌ها که این روز‌ها کشور‌های اروپایی درگیر آن شده اند، بیخِ گوش ایران و شهر مشهد است.

دبیر کارگروه اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی که کرونای امیکرون در استان و مشهد پیدا شده و در حال گردش است، هر بیماری کرونایی می‌تواند مبتلا به امیکرون باشد گفت: در این وضعیت مردم باید برای تزریق دز سوم اقدام کنند، چون مطالعات نشان داده است گروهی در برابر این سویه حداکثر ایمنی را دارند که سه دز واکسن زده اند و کسانی هم که تاکنون واکسن دریافت نکرده اند، احتمال دارد که امیکرون در بدن آن‌ها با علائم شدیدتری خودش را نشان بدهد.

محمد پهلوان کاشی ادامه داد: اکنون زمان پیشگیری و رعایت حداکثری شیوه نامه هاست تا از وقوع پیک جلوگیری شود، یا اینکه با حداقل مبتلایان و مرگ و میر از این موج عبور کنیم.

تلاش برای از ورود به موج ششم

وی با اشاره به روند افزایشی مراجعان سرپایی به مراکز دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: موارد مشکوک به کرونای امیکرون در آزمایشگاه مرجع مشهد به صورت ویژه بررسی می‌شود و توان تعیین مثبت بودن این سویه یا نبودن آن را داریم و بعد از این بررسی نتیجه به تهران اعلام می‌شود، اما مبنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تصمیم گیری‌های فعلی این نیست که چند نفر در مشهد و استان امیکرون دارند، چون غالب شدن این گونه در یک جامعه باعث افزایش تصاعدی بیماران کرونایی می‌شود. کمااینکه در بسیاری از کشور‌های اروپایی فقط ظرف مدت سه روز تعداد بیماران کرونایی دو تا سه برابر شد.

وی ادامه داد: همه تلاش ما این است که وارد شرایط سخت موج جدید نشویم و به همین دلیل از اولین روزی که اعلام شد یک نفر در ایران به امیکرون مبتلا شده است دانشگاه علوم پزشکی در حال آماده باش کامل به سر می‌برد و تمهیدات ویژه‌ای برای عبور از این موج احتمالی مثل آمادگی حداکثری مراکز سرپایی و افزایش درمانگاه‌های مربوط کرونا پیش بینی شده است.

پهلوان در ادامه تصریح کرد: درصد مثبت شدن آزمایش‌های کرونا در مشهد هنوز بالا نیست، اما مبنای کاری ما بر اساس افزایش تست‌های مثبت نیست، چون معمولا زمانی درصد این تست‌ها بالا می‌رود که دقیقا وسط پیک قرار گرفته باشیم و کار زیادی برای کنترل بیماری نمی‌توان انجام داد.

۴ درصد تست‌ها مثبت هستند

سعید عامل جامه دار، مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز با بیان اینکه فقط ۴ درصد از آزمایش‌های کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثبت می‌شود گفت: به طور متوسط روزانه ۶۰۰ مورد آزمایش کرونا به آزمایشگاه مرجع کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال می‌شود که ۴ درصد آن‌ها مثبت می‌شود.

هم اکنون حدود ۱۵ درصد نتایج آزمایش‌های آنفلوانزا در مشهد هم مثبت می‌شود و اکنون انواع کیت‌های تشخیص آنفلوانزا و کرونا در اختیار آزمایشگاه مرجع دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->