شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

پیکر ۳ شهید گمنام دفاع‌مقدس در استانداری خراسان رضوی و پادگان شهید برونسی مشهد به خاک سپرده شد

  • کد خبر: ۹۵۱۱۳
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸
پیکر ۳ شهید گمنام دفاع‌مقدس در استانداری خراسان رضوی و پادگان شهید برونسی مشهد به خاک سپرده شد
روز گذشته ۱۸ دی ماه ۱۴۰۰ دو شهید گمنام در استانداری خراسان رضوی و یک شهید گمنام در پادگان شهید برونسی مشهد به خاک سپرده شدند.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ ساعت به وقت عاشقی است. وعده قرار دل‌های عاشق هم بعد از نماز ظهر و عصر در ورودی اصلی استانداری خراسان رضوی است. برای این قرار، جمعیتی که ساعتی پیش از شروع مراسم با اقامه نمازجماعت خود را آماده میزبانی کرده اند، تعداد زیادی از شهروندان، خانواده‌های شهدا، جانبازان و وارثان انقلاب اند.

بعد از وداع باشکوه مردم مشهد با سه شهید گمنام میدان شهدا، دومین مقصد شهدای گمنام، محوطه داخلی استانداری خراسان رضوی و مقابل پله‌های ساختمان اصلی است.

جمعیت در ورودی در اصلی استانداری خراسان رضوی در خیابان بهار تقسیم شده اند. هم خوانی سرود دانش آموزان مشهدی درباره شهادت سپهبدحاج قاسم سلیمانی فضا را برای ورود دو شهید گمنام مهیا کرده است.

چشم‌ها منتظر و نگاه‌ها به دنبال رؤیت چشمه نور است. سرانجام مهمانان از راه رسیدند. پیکر مطهر دو شهید گمنام نوزده و بیست وسه ساله شانه‌های مردم همیشه درصحنه مشهد را متبرک می‌کند. زنان تابوت یک شهید را بر شانه گرفته و دوشادوش مردان لبیک گویان در مسیر تشییع قدم برمی دارند و در انتها بر سکوی اصلی اجرای مراسم قرار می‌گیرند.

آرامگاه دو شهید هدیه الهی است

استاندار خراسان رضوی در این مراسم گفت: امروز به صورت اختصاصی در استانداری خراسان رضوی دو هدیه الهی را دریافت کردیم.

یعقوبعلی نظری با بیان اینکه باور درونی ما این است که در این محیط سخت به وجود این عزیزان نیازمند بودیم، افزود: از این به بعد اینجا فقط استانداری نیست، بلکه آرامگاه دو شهید عزیز است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اعتقاد داریم که نفس وجود این شهدای عزیز به کار ما در استانداری کمک می‌کند، بیان کرد: ما معتقدیم حضور این شهیدان در فضای مدیریت استانی اثرگذار خواهد بود.

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: عهد و پیمان می‌بندیم که با کمک شهیدان، تلاش فکری خود را بیش از پیش به میدان آوریم و تلاش جسمی را در محضر شهدا به کار بگیریم تا خدمتگزاران خوبی برای زائران و مجاوران امام هشتم (ع) باشیم.

در این مراسم فرزندان شهیدان شهری و خیرخواه به ایراد سخن پرداختند و در انتها با همراهی مردم دو شهید گمنام که در عملیات رمضان (شرق بصره) و عملیات کربلای ۵ به شهادت رسیده بودند، در آرامگاه ابدی شان در نقطه کانونی استانداری خراسان رضوی آرام گرفتند.

تدفین شهید گمنام در پادگان سپاه امام رضا (ع) مشهد

دیروز همچنین پادگان شهید برونسی مشهد میزبان شهید گمنام دیگری بود؛ شهید ۲۴ ساله که در سال ۱۳۶۱ و در عملیات رمضان به شهادت رسیده بود.

سردار سیدهاشیم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز در این مراسم با بیان اینکه شهدا الگو‌های بزرگ ایثار و شهامت و فداکاری هستند، افزود: دفن شهیدگمنام در پادگان شهیدبرونسی نشانگر این است که همکاران ما در سپاه با تأسی از این شهید گمنام مسیر خود را در راه عهد و پیمان با خداوند تا پای جان ادامه خواهند داد.

شهیدگمنامی که دیروز در پادگان سپاه امام رضا (ع) دفن شد، بیست وچهارساله بود که در سال ۱۳۶۱ در عملیات رمضان به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->