سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش پشت پرده سفر پنهانی روسای شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی به قاهره رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته است سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

حق رأی ایران در سازمان ملل دوباره تعلیق شد

  • کد خبر: ۹۵۵۹۶
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰
حق رأی ایران در سازمان ملل دوباره تعلیق شد
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل طی نامه‌ای به مجمع عمومی سازمان ملل اطلاع داد که چندین کشور از جمله ایران حق رای خود را در سازمان ملل از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، گوترش در نامه‌ای به مجمع عمومی اعلام کرد که مجموعا ۱۱ کشور پرداختی معوقه دارند.

بر اساس منشور سازمان ملل، حق رای یک کشور عضو زمانی تعلیق می شود که بدهی های معوقه آن برابر یا بیشتر از میزان حق الزحمه ای باشد که باید طی دو سال پرداخت کند.

اگر بدهی معوقه به دلیل شرایط خاص کشور عضو صورت گرفته باشد، مجمع ممکن است به آن کشور اجازه ادامه حق رای را بدهد.

به گفته گوترش این کشورهایی که در سال ۲۰۲۲ چنین شرایطی دارند، کومور، سومالی و  سائوتومه و پرنسیپ هستند.

گوترش در این نامه اعلام کرد: کشورهایی که حق رای خود را از دست دادند ایران، سودان، ونزوئلا، آنتیگوآ و باربودا، گینه، کنگو و پاپوا گینه نو هستند.

وی حداقل بدهی برای بازیابی حق رای آنها را اعلام کرد که این میزان برای ونزوئلا حدود ۴۰ میلیون دلار، سودان ۳۰۰ هزار دلار و ایران ۱۸ میلیون دلار است که بدهی ایران همانطور که پیشتر نیز مطرح شده بود به علت تحریم‌های غیر قانونی آمریکا قابل پرداخت نمی‌باشد.

درست سال گذشته نیز فهرستی از کشورهایی که حق عضویت را نپرداخته بودند منتشر شد که سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد آن را یک روند معمولی دانسته و گفته بود ایران برای حل این مساله کوشید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->