کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمز ارز در مشهد (۲۷ تیر) افزایش ۷۰ درصدی اعضای پیوند شده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند خبر جدید از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) انتشار کلید اولیه کنکور‌ها و دفترچه سؤالات خارج‌ازکشور (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تأخیر چهارساعته پرواز مشهد_کیش (۲۶ تیر ۱۴۰۳) کشف بزرگ اموال سرقتی در مشهد | ۲۱۵۰ کیلو کابل سرقتی برق و مخابرات در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
سرخط خبرها

آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۷
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟
کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود. شش هفته پس از اینکه امیکرون اولین بار و در ۲۴نوامبر در آفریقای جنوبی گزارش شد، این گونه ویروس کرونا در حال حذف گونه دلتاست. آیا این بدان معناست که امیکرون دلتا را برای همیشه نابود خواهد کرد یا این دو سویه برای همیشه باهم در گردش خواهند بود؟

به گزارش «دیجیاتو» طبق شواهد، به نظر می‌رسد غلبه امیکرون بر دلتا حتمی باشد و بعید است که حتی پس از اینکه امیکرون دیگر میزبانی برای آلوده کردن نداشته باشد، دلتا بتواند دوباره فراوانی درخورتوجهی به دست آورد.

دانشمندان توالی‌های ژنتیکی جمع آوری شده از بیماران کووید۱۹ را ردیابی کردند و دریافتند که تعداد عفونت‌های امیکرون از اواسط تا اواخر دسامبر از عفونت‌های دلتا پیشی گرفته است. حتی در ایالت‌هایی با تعداد نسبتا کمتر امیکرون، این گونه مسئول ۸۰درصد یا بیشتر موارد است.

وقتی امیکرون اولین بار ظاهر شد، پژوهشگران نگران بودند که هردو گونه باهم در جامعه گردش کنند. واضح بود که امیکرون سرعت انتشار زیادی دارد، اما مشخص نبود که آیا این امر ناشی از توانایی انتشار بهتر است یا امیکرون می‌توانست در افراد واکسینه شده یا افراد قبلا مبتلا شده از ایمنی فرار کند.

درحالی که مشخص شده است که امیکرون از مصونیت فرار می‌کند و دو تا سه برابر انتقال پذیرتر از دلتاست، این موضوع علت غلبه جهانی امیکرون را توضیح می‌دهد. دکتر شیو پیلای، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «اگر آن‌ها را در رقابتی مستقیم قرار دهید، همان طور که در جمعیت دیده می‌شود، امیکرون برنده خواهد شد. احتمال آلوده شدن به امیکرون بیشتر از دلتاست؛ بنابراین دلتا به آرامی محو می‌شود و امیکرون در جامعه تسلط پیدا می‌کند.»

به طور کلی، امیکرون به دلیل ایمنی که از قبل در جمعیت وجود دارد و ترجیح برای تکثیر در نایژه‌ها یا مجاری هوایی درمقایسه با ریه ها، از شدت کمتری برخوردار است. این بدان معناست که غلبه آن درنهایت می‌تواند درمقایسه با حالتی که دلتا در جامعه در گردش باشد، به مرگ و میر کمتری منجر شود.

به گفته کارشناسان، موج عظیم عفونت‌های امیکرون ممکن است درنهایت قدری محافظت دربرابر گونه‌های آینده فراهم کند و ما را به پایان دنیاگیری نزدیک‌تر کند. با این حال، احتمال ظهور گونه‌های جدید وجود دارد و شکلی از ویروس برای آینده نه چندان دور همچنان با ما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->