نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۷
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟
کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود. شش هفته پس از اینکه امیکرون اولین بار و در ۲۴نوامبر در آفریقای جنوبی گزارش شد، این گونه ویروس کرونا در حال حذف گونه دلتاست. آیا این بدان معناست که امیکرون دلتا را برای همیشه نابود خواهد کرد یا این دو سویه برای همیشه باهم در گردش خواهند بود؟

به گزارش «دیجیاتو» طبق شواهد، به نظر می‌رسد غلبه امیکرون بر دلتا حتمی باشد و بعید است که حتی پس از اینکه امیکرون دیگر میزبانی برای آلوده کردن نداشته باشد، دلتا بتواند دوباره فراوانی درخورتوجهی به دست آورد.

دانشمندان توالی‌های ژنتیکی جمع آوری شده از بیماران کووید۱۹ را ردیابی کردند و دریافتند که تعداد عفونت‌های امیکرون از اواسط تا اواخر دسامبر از عفونت‌های دلتا پیشی گرفته است. حتی در ایالت‌هایی با تعداد نسبتا کمتر امیکرون، این گونه مسئول ۸۰درصد یا بیشتر موارد است.

وقتی امیکرون اولین بار ظاهر شد، پژوهشگران نگران بودند که هردو گونه باهم در جامعه گردش کنند. واضح بود که امیکرون سرعت انتشار زیادی دارد، اما مشخص نبود که آیا این امر ناشی از توانایی انتشار بهتر است یا امیکرون می‌توانست در افراد واکسینه شده یا افراد قبلا مبتلا شده از ایمنی فرار کند.

درحالی که مشخص شده است که امیکرون از مصونیت فرار می‌کند و دو تا سه برابر انتقال پذیرتر از دلتاست، این موضوع علت غلبه جهانی امیکرون را توضیح می‌دهد. دکتر شیو پیلای، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «اگر آن‌ها را در رقابتی مستقیم قرار دهید، همان طور که در جمعیت دیده می‌شود، امیکرون برنده خواهد شد. احتمال آلوده شدن به امیکرون بیشتر از دلتاست؛ بنابراین دلتا به آرامی محو می‌شود و امیکرون در جامعه تسلط پیدا می‌کند.»

به طور کلی، امیکرون به دلیل ایمنی که از قبل در جمعیت وجود دارد و ترجیح برای تکثیر در نایژه‌ها یا مجاری هوایی درمقایسه با ریه ها، از شدت کمتری برخوردار است. این بدان معناست که غلبه آن درنهایت می‌تواند درمقایسه با حالتی که دلتا در جامعه در گردش باشد، به مرگ و میر کمتری منجر شود.

به گفته کارشناسان، موج عظیم عفونت‌های امیکرون ممکن است درنهایت قدری محافظت دربرابر گونه‌های آینده فراهم کند و ما را به پایان دنیاگیری نزدیک‌تر کند. با این حال، احتمال ظهور گونه‌های جدید وجود دارد و شکلی از ویروس برای آینده نه چندان دور همچنان با ما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->