احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۷
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟
کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود. شش هفته پس از اینکه امیکرون اولین بار و در ۲۴نوامبر در آفریقای جنوبی گزارش شد، این گونه ویروس کرونا در حال حذف گونه دلتاست. آیا این بدان معناست که امیکرون دلتا را برای همیشه نابود خواهد کرد یا این دو سویه برای همیشه باهم در گردش خواهند بود؟

به گزارش «دیجیاتو» طبق شواهد، به نظر می‌رسد غلبه امیکرون بر دلتا حتمی باشد و بعید است که حتی پس از اینکه امیکرون دیگر میزبانی برای آلوده کردن نداشته باشد، دلتا بتواند دوباره فراوانی درخورتوجهی به دست آورد.

دانشمندان توالی‌های ژنتیکی جمع آوری شده از بیماران کووید۱۹ را ردیابی کردند و دریافتند که تعداد عفونت‌های امیکرون از اواسط تا اواخر دسامبر از عفونت‌های دلتا پیشی گرفته است. حتی در ایالت‌هایی با تعداد نسبتا کمتر امیکرون، این گونه مسئول ۸۰درصد یا بیشتر موارد است.

وقتی امیکرون اولین بار ظاهر شد، پژوهشگران نگران بودند که هردو گونه باهم در جامعه گردش کنند. واضح بود که امیکرون سرعت انتشار زیادی دارد، اما مشخص نبود که آیا این امر ناشی از توانایی انتشار بهتر است یا امیکرون می‌توانست در افراد واکسینه شده یا افراد قبلا مبتلا شده از ایمنی فرار کند.

درحالی که مشخص شده است که امیکرون از مصونیت فرار می‌کند و دو تا سه برابر انتقال پذیرتر از دلتاست، این موضوع علت غلبه جهانی امیکرون را توضیح می‌دهد. دکتر شیو پیلای، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «اگر آن‌ها را در رقابتی مستقیم قرار دهید، همان طور که در جمعیت دیده می‌شود، امیکرون برنده خواهد شد. احتمال آلوده شدن به امیکرون بیشتر از دلتاست؛ بنابراین دلتا به آرامی محو می‌شود و امیکرون در جامعه تسلط پیدا می‌کند.»

به طور کلی، امیکرون به دلیل ایمنی که از قبل در جمعیت وجود دارد و ترجیح برای تکثیر در نایژه‌ها یا مجاری هوایی درمقایسه با ریه ها، از شدت کمتری برخوردار است. این بدان معناست که غلبه آن درنهایت می‌تواند درمقایسه با حالتی که دلتا در جامعه در گردش باشد، به مرگ و میر کمتری منجر شود.

به گفته کارشناسان، موج عظیم عفونت‌های امیکرون ممکن است درنهایت قدری محافظت دربرابر گونه‌های آینده فراهم کند و ما را به پایان دنیاگیری نزدیک‌تر کند. با این حال، احتمال ظهور گونه‌های جدید وجود دارد و شکلی از ویروس برای آینده نه چندان دور همچنان با ما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->