پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

نتایج هفته چهاردهم رقابت‌های فوتبال دسته‌اول ‌کشور

  • کد خبر: ۹۵۶۵۶
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
نتایج هفته چهاردهم رقابت‌های فوتبال دسته‌اول ‌کشور
هفته چهاردهم رقابت‌های فوتبال لیگ دسته‌اول کشور در‌حالی روز گذشته برگزار شد که هر ۲ استقلال این مسابقات باختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفته چهاردهم رقابت‌های فوتبال لیگ دسته‌اول کشور در‌حالی روز گذشته برگزار شد که هر ۲ استقلال این مسابقات باختند. استقلال خوزستان و استقلال ملاثانی که اولی در کورس قهرمانی و دیگری در التهاب سقوط قرار دارد، هر دو دیروز در بازی‌های حساس به حریفانشان باختند. استقلال خوزستان که تا دیروز تیم سوم جدول مسابقات بود، در مهم‌ترین و حساس‌ترین بازی هفته، در کرمان با یک گل لحظه‌آخری شکست خورد تا فرصت نزدیک‌شدن به مس کرمان را از دست بدهد.

باخت آبی‌های اهواز بهترین خبر برای ملوان بندر‌انزلی بود، چرا‌که این تیم موفق شد استقلال ملاثانی، دیگر‌تیم آبی‌پوش این استان، را ۳‌بر ۰ مغلوب کند و با ۳۰‌امتیاز صدرنشین لیگ‌یک شود. اکنون در جدول مسابقات و در پایان هفته چهاردهم، ملوان با ۳۰‌امتیاز اول، مس کرمان با ۲۹‌امتیاز دوم و خیبر خرم‌آباد با ۲۶‌امتیاز سوم است. در انتهای جدول نیز ماشین‌سازی چهارامتیازی و شاهین شهرداری بوشهر پنج‌امتیازی درمعرض سقوط به لیگ دسته‌دوم قراردارند. این ترکیب جدول اگر تا پایان مسابقات حفظ شود، در اتفاقی جالب، ۲ تیم با سابقه لیگ برتر به این رقابت‌ها برمی‌گردند و ۲ تیم که سال‌ها در لیگ برتر بوده‌اند، به لیگ دسته‌دوم سقوط می‌کنند!

پیروزی مس در دقیقه‌۹۰

نبرد ۲ تیم مدعی در رقابت‌های لیگ‌یک در واپسین لحظات به سود مس کرمان رقم خورد تا شاگردان بختیاری‌زاده بعد از ۹ هفته متحمل شکست شوند. در مهم‌ترین مصاف هفته چهاردهم لیگ‌یک، در کرمان شاگردان فرزاد حسین‌خانی و سهراب بختیاری‌زاده به‌مصاف هم رفتند. مس کرمان ۱۰ بازی اخیر خود را بدون شکست سپری کرده بود و استقلال خوزستان هم در آماری مشابه ۹ مصاف قبلی خود را نباخته بود تا ۲ تیم که در کورس صعود به لیگ برتر هستند، با انگیزه کسب برد در دوئل شش‌امتیازی به میدان بیایند. نیمه اول در‌شرایطی بدون گل مساوی به پایان رسید که ۲ تیم فرصت‌های خوبی برای گل‌زنی داشتند.

در نیمه دوم هم ۲ تیم برای رسیدن به گل برتری تلاش فوق‌العاده‌ای داشتند؛ اما در درون دروازه مس، آرمان شهداد‌نژاد و درون دروازه استقلال خوزستان وحید شیخ‌ویسی اجازه گل‌زنی به مهاجمان ۲ تیم را ندادند. در شرایطی که به نظر می‌رسید این بازی حساس با تساوی بدون گل خاتمه پیدا می‌کند، در اوقات تلف‌شده نیمه دوم و روی ارسال امید پورقنبری، میلاد پورصف‌شکن موفق شد با ضربه سر قفل دروازه استقلال خوزستان را بشکند تا مس کرمان برنده بازی بزرگ هفته چهاردهم لیگ‌یک شود.

از برد مقتدرانه قو‌های سپید تا کولاک خیبر در ۱۵‌دقیقه

در دیگربازی‌های این هفته ملوان با ۳ گل استقلال ملاثانی رده‌شانزدهمی را شکست داد تا در روز برد مس کرمان همچنان صدر‌نشین لیگ باقی بماند. این بازی در نیمه اول بدون گل بود؛ اما با شروع نیمه دوم، ملوان گل نخست را زد و سپس در شرایط ضد‌حمله ۲ گل دیگر هم زد تا ۳‌امتیاز شیرین کسب کند. خیبر دیروز با ۳ گل تیم شاهین شهرداری بوشهر را در خرم‌آباد مغلوب کرد، اما برای رسیدن به این مهم زجر زیادی کشید.

آن‌ها دقیقه ۷۵ تازه اولین گل خود را زدند، ولی بعد از آن از به‌هم‌ریختن سازمان دفاعی حریف استفاده کردند و در ۱۵‌دقیقه باقی‌مانده از بازی ۲ گل دیگر هم زدند تا رسما به کورس مدعیان صعود برگردند. در بقیه بازی‌های دیروز، خوشه‌طلایی و شهرداری همدان صفر- صفر کردند، مس شهر‌بابک ۱ بر ۰ رایکای بابل را شکست داد، پارس جم با همین نتیجه ویستا‌توربین را از سر راه برداشت، سایپا ۴‌بر ۰ ماشین‌سازی را له کرد و شمس آذر قزوین ۳‌بر یک به آرمان‌گهر سیرجان باخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->