چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

از فناوری رانندگی بین خطوط چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۹۵۸۴۶
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶
از فناوری رانندگی بین خطوط چه می‌دانید؟
گزارش‌های پلیس در آمریکا نشان می‌دهند خوردو‌هایی که از سامانه‌های هوشمند پیش‌گیری خروج از لاین استفاده کرده‌اند تا ۱۱ درصد کمتر دچار سانحه و ۲۱ درصد کمتر دچار آسیب و جراحات شده‌اند

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ هرگاه یک معبر به صورت قانونی و شفاف با علائم ترافیکی به ۲ یا چند لاین در یک جهت تقسیم‌بندی شده باشد، برخی قواعد کلی بر آن حاکم می‌شود. از جمله اینکه هر خودرو موظف است بین خطوط مسیر تردد کند و هر گونه جابه‌جایی در مسیر تنها در صورت وجود ایمنی و دلیل منطقی امکان‌پذیر است.

۲ جمله‌ای که در ابتدای متن آمد، چکیده‌ای از قانون راهنمایی و رانندگی درباره ضرورت رانندگی بین خطوط و عدم انحراف ناگهانی از مسیر در کشور‌های مختلف جهان است. اگرچه در جزئیاتی نظیر تعریف «زمان و مکان ایمن و منطقی» برای تغییر لاین اختلاف وجود دارد، هرگونه تخطی از آن مشمول جریمه‌هایی از ۱۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار و هم‌چنین نمره منفی می‌شود.

آمار‌ها نشان می‌دهند این تخلف کوچک، اما پرتکرار در ایالات متحده در فاصله سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ (پیش از شیوع همه‌گیری کووید ۱۹) موجب ۱۹۱۵۸ سانحه جرحی شده و آن را به دومین عامل پرتلفات تخلفات رانندگی در این کشور تبدیل کرده است.

با افزایش تخلفات حادثه‌ساز در معابر شهری و بین‌شهری، ایده‌هایی برای استفاده از فناوری اطلاعات و جلوگیری از وقوع این تخلف شکل گرفت. از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون فناوری‌های هشدار خروج از بین خطوط، ابتدا برای خودرو‌های سنگین در معابر بین‌شهری و از ۲۰۱۵ میلادی در خودرو‌های سواری و معابر شهری طراحی و توسعه پیدا کردند.

گزارش‌های پلیس در آمریکا نشان می‌دهند خوردو‌هایی که از سامانه‌های هوشمند پیش‌گیری خروج از لاین استفاده کرده‌اند تا ۱۱ درصد کمتر دچار سانحه و ۲۱ درصد کمتر دچار آسیب و جراحات شده‌اند. این سامانه‌ها که ترکیبی از دوربین و حسگر‌های متصل به لاستیک و فرمان هستند، به صورت خلاصه به رانندگان درباره خروج آن‌ها از لاین مورداستفاده هشدار می‌دهند.

این ایده ساده و اولیه همراه با فناوری‌های مختلفی عرضه می‌شود که امنیت خودرو و راننده را به نسبت خودرو‌های مقابل، خروج از لاین و نقاط کور راننده با هزینه‌ای حدود هزار دلار تأمین می‌کند. با گذشت ۲۰ سال از عرضه نمونه‌های اولیه این فناوری در جهان، هم‌چنان خودروساز‌ها و رانندگان اجباری برای استفاده از این فناوری ندارند، اما پویش‌هایی در انگلستان و آلمان برای اجباری شدن آن‌ها شکل گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->