کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت مقابل چشمان حیرت زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ ساله در بلوار شهید کریمی مشهد؛ قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی! سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری
سرخط خبرها

بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور

  • کد خبر: ۹۶۷۳۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲
بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور
ویدئوی کارگرانی که بدون هیچ ابزار ایمنی در ارتفاع بسیار بلندی مشغول به کار هستند واکنش‌های زیادی برانگیخت.

عروجی | شهرآرانیوز؛ انتشار ویدئویی از کارگرانی که در ارتفاع بسیار بالا و بدون کمترین پوشش و ابزار ایمنی درحال کار هستند خیلی‌ها را بهت زده کرد و دوباره بحث ایمنی کارگران در کارگاه‌های ساختمانی داغ شد. در این ویدئوی هولناک کارگران بدون کمربند و کلاه ایمنی و لباس مناسب درحال بستن داربست هستند. داربست‌های کهنه و لرزانی که تکان‌های زیادی می‌خورند و آن‌ها مثل گنجشکی که از این شاخه به آن شاخه می‌پرند بدون هیچ هراسی مشغول کارشان هستند.

این ویدئو باعث شد کاربران فضای مجازی به آن واکنش‌های تندی نشان بدهند و هرکدام از تجربیات تلخ اطرافیانشان حرف بزنند. مثلا یکی از آن‌ها نوشته بود: «‎بچه محله مون ۱۰ سال داربست می‌بست. مثل فرفره می‌رفت بالا. ولی یک بار اتفاق افتاد و از طبقه دوم رو داربست با کمر اومد زمین. الان ۱۰ ساله روی ویلچر می‌شینه با دو بچه.»

‎کاربر دیگری نوشته بود: «در ۹۹درصد موارد نصاب داربست به شدت مقاومت می‌کنه در برابر کمربند و کلاه و لباس مناسب. چون هم سرعت کارشون رو کم می‌کنه هم خودش باعث سقوط می‌شه. اون قدر بند داره که لای دست و زانو و پاهاش گیر می‌کنه. واسه کارگاه سفت و سختی دنبال نصاب بودیم ۱۰ تا اکیپ اومدن فقط به خاطر کمربند کار رو ول کردن.»

کاربر دیگری که خودش را مسئول کارگاه ساختمانی معرفی کرده بود، مدعی شد: «‎سر پروژه همه لوازم ایمنی موجود بود. این آقایون کسر شأن و آماتوربازی می‌دونن که استفاده کنن. من مسئول کارگاهم. کلاه ایمنی می‌ذارم سرم. حتی از همکارام هم کنایه می‌شنوم؛ چه انتظار داری از کارگران مشغول به کار.» این یعنی هیچ نظارتی بر ایمنی کار کارگران وجود ندارد و این موضوع زمانی مهم می‌شود که به مرگ منجر می‌شود، اما بعد از چندی دوباره همه چیز به حالت اول برمی گردد و ایمنی به اولویت آخر کارگران تبدیل می‌شود.

حامد خانجانی، کارشناس ساختمانی و پژوهشگر، در یادداشتی حوادث ساختمانی را سومین عامل مرگ ومیر در جهان و دومین عامل مرگ ومیر بعد از تصادفات جاده‌ای در ایران می‌داند و در یادداشتی می‌نویسد: «گزارش سازمان بین المللی کار نشان می‌دهد در بین میلیون‌ها کارگری که هر روز در سراسر جهان به محل کار می‌روند، ۶۳۰۰ نفر از آنان هیچ گاه به خانه برنمی گردند. براساس گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور طی ۱۰ سال از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۶، ۱۵ هزار و ۹۹۷ نفر در حوادث ناشی از کار جان خود را از دست داده اند.

طی ۱۰ سال ذکر شده بیشترین آمار تلفات با ۱۹۹۴ فوتی در سال ۱۳۹۲ و کمترین آن با ۱۲۲۵ فوتی در سال ۱۳۸۸ به ثبت رسیده است.» براساس آمار رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته حدود ۱۰ هزار حوادث ناشی از کار در ایران برای کارگران تحت پوشش تأمین اجتماعی رخ داد که در این ارتباط حدود ۶۷۸ کارگر جان خود را از دست دادند که بیشترین تلفات انسانی در کارگاه‌های کارگری با ۱۷۹ مورد مربوط به استان تهران است و پس از آن اصفهان با ۵۲ فوتی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص دادند.

ویدئو | بازی با مرگ


*تیتر برگرفته از رمان جاناتان سفران فوئر است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->