واکسن آبله‌مرغان موجود شد | بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است
سرخط خبرها

ماجرای زنده شدن یک مُرده در سردخانه‌ای در یاسوج + فیلم

  • کد خبر: ۹۶۷۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
ماجرای زنده شدن یک مُرده در سردخانه‌ای در یاسوج + فیلم
ویدئویی با عنوان زنده شدن یک بیمار پس از مرگ و انتقال از سردخانه توسط اورژانس در شهرستان بهمئی یاسوج در فضای مجازی خبر ساز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ویدئویی از انتقال پیکر یک مرد از سردخانه در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد دست به دست می چرخد که روایتگر زنده شدن یک فرد فوت شده است.

مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهمئی در تشریح فرآیند انتقال پیکر یک مرد در سردخانه گفت: ساعت ۱۳ و ۵۵ دقیقه روز شنبه فردی به مرکز بهداشتی درمانی «ممبی» منتقل شد و هیچ گونه علائم حیاتی در بدو ورود به مرکز نداشت.

هاشم طاهری افزود: برای این فرد به مدت یک ساعت عملیات احیا «cpr» انجام شد که متأسفانه ناموفق بوده و پس از گذشت یک ساعت از انجام «cpr» متوفی هیچ گونه علائمی از نشانه‌های حیات نداشته و نوار قلب صاف برای بیمار ثبت شده که در حال حاضر موجود بوده و ضمیمه پرونده شده است.

وی با بیان اینکه پزشکان بستر و درمان با توجه به قواعد پزشکی ملزم هستند که کیس ها را «cpr» کنند، اظهار کرد: در عین اینکه پزشک تأیید کرده که مرگ مربوط به چند ساعت قبل بوده، ولی بنا به قاعده پزشکی مبنی بر احیای همه افراد و در هر شرایطی به مدت یک ساعت احیا اجرا و با توجه به شرایط متوفی، بی نتیجه بود.

طاهری افزود: خطا در بررسی علائم حیاتی و فضای احساسی حاکم بر سردخانه باعث انتقال مجدد پیکر به بیمارستان توسط اورژانس شد.

طاهری تصریح کرد: همه ما باید توجه کنیم که با نظرات غیر کارشناسانه باعث آسیب‌های روحی و روانی برای مردم و جامعه نشویم و در نظر داشته باشیم که بررسی علائم حیاتی شرایط خاصی دارد و ما نباید بدون دانش لازم به بررسی و نظر در مورد افراد بپردازیم و باعث جریحه‌دار شدن احساسات بازماندگان و مردم شویم.

طاهری افزود: همچنین نباید تلاش نیروهای خدوم کادر درمان را زیر سوال ببریم، کسانی که علی رغم همه مشکلات با دل و جان در خدمت مردم هستند و از هیچ گونه تلاشی دریغ ندارند.

مدیر شبکه بهداشت بهمئی گفت: مجدداً از طرف پزشکان و کادر درمان شهرستان به خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می‌کنم و لازم است همه ما به چند نکته در مورد مرگ توجه کنیم که اگر نبض و تنفس به مدت ۱۰ ثانیه چک شود و بیمار این دو علامت را نداشته باشد، یعنی دچار ایست قلبی و تنفسی شده و نیاز به احیا دارد.

وی تصریح کرد: بدن انسان پس از مرگ به صورت تدریجی سرد می‌شود و ممکن است دمای بدن با توجه به محیط اطراف تا چندین ساعت بالا باشد.

طاهری گفت: نکته بعدی جمود نعشی که پس از مرگ به دلیل انقباض در عضلات بدن ایجاد می‌شود بوده و این حرکات به نحوی است که خیلی اوقات احساس می‌شود میت حرکت می‌کند، ولی این حرکات نشانه حیات نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->