کارتون | رئیس پلیس راهور مشهد: روزانه ۱۰ هزار خودرو در مشهد جریمه می‌شوند ویدئو | روند پیشرفت پروژه‌ رواق زیرسطحی امام حسین (ع) در حرم مطهر امام رضا(ع) ویدئو| وزیر نیرو از احتمال قطع آب در شب‌ها خبر داد ویدئو| ورود میش وحشی به محدوده شهری لواسان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | قبرستان‌های دسته‌جمعی غزه ویدئو | بنزین گران می‌شود؟ ویدئو| واکنش نرگس محمدی به صحبت‌های فریبا نادری در برنامه پامپ امیرحسین قیاسی اینفوگرافی| چگونه سلامت قلب خود را تضمین کنیم؟ اینفوگرافی| قیمت برنج در بازارهای مشهد اینفوگرافی| چگونه چربی شکم را آب کنیم؟ ویدئو| گدازه‌های آتشفشانی در جزیره لا پالما کارتون | نبود پزشکان متخصص در برخی درمانگاه های مشهد ویدئو| طوفان فاجعه‌بار در فیلیپین ویدئو| دستگیری موبایل قاپ خیابان جمهوری تهران توسط پلیس پیشگیری ویدئو | تصمیم سرنوشت ساز آتش نشان مشهدی برای عبور از ترافیک و همکاری شهروندان ویدئو | درگیری لفظی مهدی کوچک‌زاده، نماینده مجلس، در صحن علنی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | ثابتی: شرکت وابسته به بابک زنجانی مرجع انحصاری تبادلات مالی تلگرام در ایران شده است ویدئو| طوفان سهمگین در فیلیپین ویدئو | آیین نذر و همدلی نوجوانان چایخانه حضرت قاسم بن الحسن (ع) در عرصه میدان شهدای مشهد ویدئو| تصادف جرثقیل با چند خودرو در مرکز شهر مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | لو رفتن پلی بک کنسرت زنده محسن ابراهیم زاده

محسن ابراهیم زاده در کنسرت خود، در صحنه ای تعادل خود را از دست می دهد اما همچنان صدای او در سالن پخش می شود.
  • کد خبر: ۹۷۱۵۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
  • ۳

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن بابازاده خبرنگار موسیقی با انتشار این ویدیو نوشت: مورد داشتیم خواننده با مُخ خورده زمین و میکروفن پَرت شده، ولی صدای خواننده مثل بلبل همچنان داره پخش میشه. اصلا هم پلی بک نیست.

منبع: آخرین خبر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
mez.fan
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
0
2
واقعا متاسفم برای اون فردی که این کلیپ رو ساخته و انقدر راحت با آبروی یه نفر بازی میکنه. بایدبگم این فیلم کاملا ساختگی و فیکه. محسن ابراهیم زاده از خواننده های پرطرفدار، محبوب و توانمند هست که همیشه بصورت لایو و زنده اجرا میکنه و هیچ نیازی به پلی بک کردن نداره چون صدا و مهارتش به همه دنیا ثابت شده است.
جای تاسفه که حتی صدوسیمای ما بدون تحقیق و بررسی این کلیپ رو خیلی راحت منتشر میکنه و باعث ایجاد ذهنیت منفی در ذهن مردم میشه. یعنی از بین همه افرادی که مسئولیت پخش و آماده سازی خبرها رو برعهده دارن، از گزارشگر گرفته تا ارزیاب و نویسنده خبر و مدیرپخش و ... هیچکس تحقیق نکرده که این خبر و گزارش تا چه حد صحت داره؟
حتی آقای بهمن بابازاده که در عرصه موسیقی فعالیت میکنه و این کلیپ رو منتشر کرده بود، به فیک بودنش پی برد و کلیپ اصلی رو منتشر و این فیلم رو تکذیب کرد.
از مردم خواهش میکنم کلیپ اصلی رو ببینند و انقدر راحت قضاوت نکنند. از مسئولین هم تقاضا دارم قبل از پخش گزارشات، صحت اونو بررسی کنند و به اشتباه خودشون در این زمینه اعتراف کنند و ذهنیت مردم رو نسبت به خواننده کشورشون خراب نکنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
اگر ویدئو هاش رو ببینی متوجه میشی که بله پلی بک نمیخونه ولی صداش صدای آهنگ اصلی نیست اینجا هم پلی بک میخونه
اگر حرفم غلطه بگو کجا دیدی که پلی بکه
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
0
این ویدیو فیکه لطفا ویدیو اصلی رو جایگزین کنید با تشکر
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->