ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

آمریکا شهروندان خود را از اوکراین خارج می‌کند

  • کد خبر: ۹۷۱۷۳
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۲
آمریکا شهروندان خود را از اوکراین خارج می‌کند
استقرار ارتش روسیه در مرز با اوکراین و زمزمه‌های درگیری در پی خبر عضویت اوکراین در ناتو باعث شده است جو امنیتی بر این کشور غالب شود در همین راستا سفارت آمریکا در اوکراین از شهروندانی آمریکایی مقیم اوکراین خواست فوری این کشور را ترک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سفارت آمریکا در پیامی که روز چهارشنبه در تارنمای آن منتشر شده است از شهروندان آمریکایی ساکن اوکراین خواست "خروج فوری" از اوکراین را درنظر بگیرند.

در پیام سفارت آمریکا ادعا شده است: به دلیل ادامه تهدید اقدام نظامی روسیه، وضعیت امنیتی اوکراین همچنان غیر قابل پیشبینی است و می‌تواند در مدت کوتاهی وخیم شود. سفارت آمریکا از شهروندان آمریکایی می‌خواهد هم اکنون خروج از اوکراین را با استفاده از پروازهای تجاری یا سایر گزینه‌های حمل و نقل خصوصی درنظر بگیرند.

کرملین هر گونه طرحی را برای حمله به اوکراین تکذیب کرده اما خواستار تضمین‌هایی از سوی ائتلاف ناتو از جمله خودداری از عضویت اوکراین و توسعه بیشتر به شرق و بازگرداندن نیروهایش از کشورهای سابق عضو اتحاد جماهیر شوروی است.

همزمان بامذاکرات آمریکا و ناتو با روسیه، دولت بایدن همچنان خود را برای حمله احتمالی مسکو به اوکراین آماده می‌کند که شامل تهدید به استفاده از تحریم‌های مخرب علیه روسیه، ارسال سلاح و مهمات و دیگر تجهیزات به اوکراین و آمادگی برای اعزام ۸ هزار و ۵۰۰ نیرو به کشورهای ناتو در شرق اروپا است.

دامنه تحریم‌های آمریکا علیه روسیه معلوم نیست. کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره میزان تحریم‌های اقتصادی روسیه با آمریکا توافق ندارند. برای مثال، آلمان خواستار معافیت تحریم بخش انرژی در صورت محرومیت بانک‌های روسیه از انجام معاملات به دلار هستند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته همزمان با افزایش تنش‌ها با روسیه و انتقال تسلیحات نظامی به اوکراین و اعلام آماده باش هشت و هزار ۵۰۰ نیروی نظامی کشورش ادعا کرد هیچ نیروی آمریکایی وارد کی یف نخواهد شد.

کرملین پیشتر هشدار داده بود اقدام آمریکا در آمادگی حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نیروی برای اعزام سریع به اروپا تنش‌ها را در منطقه تشدید می‌کند.

گفت و گوهای امنیتی راهبردی روسیه و آمریکا در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ (۲۰ دی) و نشست شورای ناتو و روسیه ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) و نشست شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز در ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) از جمله اقدامات برای کاستن از تنش‌های دو جانبه برگزار شد.

منطقه دونباس با ساکنان روس تبار در شرق اوکراین واقع شده است و از سال ۲۰۱۴ میلادی روس‌های این منطقه دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوگانسک تاسیس کرده و دولت‌های محلی مستقل از دولت اوکراین تشکیل داده‌اند.

روسیه بارها خواستار مذاکره دولت اوکراین با نمایندگان این دو منطقه برای دستیابی به توافق و حل و فصل اختلافات شده است اما کی یف مسکو را به حمایت و تشویق جدایی طلبان متهم و مذاکره با نمایندگان این مناطق را رد می‌کند. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->